Bundesliga - Nema Kostića u idealnom timu kola!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 13.03.2017.
15:15
Izvor: Sportske.net

Iako je dao gol i upisao asistenciju u pobedi HSV-a nad Borusijom iz Menhengladbaha, za Kragujevčanina nije bilo mesta.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Najblaže rečeno čudna selekcija igrača za tim 24. kola Bundeslige od strane uredništva portala 'WhoScored.com'.

Pre svega, ovaj "idealan" tim formacijski loše izgleda, ako je već odlučeno da u njemu budu tri klasična napadača logičnije je bilo da se postavi kao 4-3-3, a ne 4-4-2.

Diletantski je da se centraford Hofenhajma Andrej Kramarić pomera na krilo kada to nije njegova pozicija, a isti je slučaj i sa Kameruncem Čupo-Motingom, koji ne može da igra po krilu ni u ludilu.

Kako bilo, krilnog igrača koji je pokidao u ovom kolu nema u "idealnom" timu, reč je o reprezentativcu Srbije Filipu Kostiću, koji je postigao izjendačujući gol za "Dino" protiv "Koltova", a potom i asistirao za pobedu.

Inače, najbolje ocenjen igrač minulog vikenda je vezista Bajerna Tijago Alkantara, koji je blistao u pobedi nad Ajntrahtom iz Frankfurta.


Šalke je zbog ubedljive pobede nad Augsburgom dao najviše delegata, čak četvoricu, dvojica su iz Bajerna, po jedan iz HSV-a, Borusije Menhengladbah, Volfsburga, Hofenhajma i Darmštata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LazarS
Monday, 13.03.2017
17:08

Za Kramarica ste u pravu, ali samo pogledajte Transfermarkt i videcete da je Choupo Moting odigrao puno utakmica na krilu, cak bih rekao da ga Schalke vise tu koristi nego u samom spicu. Tako da ta vasa recenica da ni u ludilu ne igra to, ne pije vodu.