Bundesliga na 'severnom polu'!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.11.2015.
17:11
Izvor: Sportske.net

Snežna mećava pogodila je tokom popodneva Berlin pa je prvo poluvreme pretposlednje utakmice 13. kola nemačke Bundeslige između Herte i Hofenhajma odigrano u pravim polarnim uslovima.

twitter.com/HerthaBSC
twitter.com/HerthaBSC

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica 13. kola nemačke Bundeslige između Herte i Hofenhajma lako je mogla da bude prekinuta zbog vremenske nepogode koja je pogodila Berlin.

Snežna mećava zahvatila je nemačku prestonicu pa je "Olimpijski stadion" u kratkom vremenskom roku bio prekriven belim pokrivačem.

Uslovi za igru bili su na ivici regularnog a organizator meča pokušavao je da akterima meča što više olakša čišćenjem linija, postavljanjem jarko crvenih kupa i visini šesnaesterca, a korišćena je i lopta za zimske uslove.

Ovakve uslove za igru iskoristili su domaći koji su posle jednog od prekida uspeli da postignu gol, a zapravo je fudbaler Hofenhajma Eugen Polanski zatresao sopstvenu mrežu.

Srećom, snežna mećava počela je da jenjava u završnici prvog dela igre pa je obezbeđen minimum uslova da utakmica bude odigrana do kraja.

Herta
Foto: twitter.com/HerthaBSC

Herta
Foto: twitter.com/HerthaBSC

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke