Bundesliga - "Laganice" Bajerna i Borusije

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.09.2014.
17:25
Izvor: Sportske.net

U okviru trećeg kola Bundeslige sigurne pobede su zabeležili fudbaleri Bajerna i Borusije iz Dortmunda uz solidnu minutažu naših internacionalaca.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Nakon nekompletnog trećeg kola nemačke Bundeslige sigurno je samo da će Leverkuzen biti na prvom mestu sa maksimalnim učinkom, a za vrat će mu disati Hofenhajm, kao i šampion Bajern iz Minhena.

Bajern je savladao kod svoje kuće ekipu Štutgarta sa 2:0, a jedini strelac u ovom meču bio je Mario Gece u prvom poluvremenu meča.

Nije šampion Nemačke bio na svom nivou, još uvek traži onu prepoznatljivu formu sa početka ove godine, ali je i dalje dosta bolja ekipa od Štutgarta što je i pokazano u ovom meču. Propušteno je dosta prilika, a jednu je iskoristio odlični Mario Gece.

Ovaj meč je i obeležio debi Ćabija Alonsa u dresu Bajerna, a na drugoj strani igrao je mladi reprezentativac Srbije, Filip Kostić, koji je na poluvremenu zamenio Vedada Ibiševića.

Do kraja meča Riberi je postigao još jedan gol za Bajern na asistenciju Levandovskog. Igrao se 85. minut.

Germany Soccer Bundesliga
foto: Beta

Hofenhajm je imao Volfsburg u šaci do pred sam kraj meča, ali su gosti golom u poslednjim minutima susreta uspeli da sačuvaju barem bod iako su bili dosta bolji. Olić se izomašavao

Ekipa naših Miloša Jojića i Nevena Subotića zabeležila je sigurnu pobedu u meču sa slabašnim Frajburgom, na kraju je ekipa Jirgena Klopa slavila sa 3:1, a pogotke za taj tim postigli su bivši igrač Herte, Ramos, Kagava koji je postigao odmah svoj prvenac nakon povratka iz Mančestera, kao i Obamejang 15-ak minuta pred kraj meča.

Miloš Jojić i Neven Subotić su igrali ovaj meč, Subotić ceo, dok je Jojić igrao 80 minuta.

Majnc je bez našeg Filipa Đuričića bio bolji od Herte na strani sa 3:1 uz golove Okazakija (2) i Alađija za goste, dok je za domaće gol postigao Roni iz jedanaesterca.

U najnezanimljivijem meču Keln i Paderborn su odigrali bez golova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke