Bundesliga - Bez Obamejanga u timu kola

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 28.09.2015.
18:36
Izvor: Sportske.net

Iako je Gaboncu ovog vikenda pošlo za rukom nešto što nikada nikom nije u istoriji Bundeslige, za njega se nije našlo mesto u idealnoj ekipi 7. kola. Krivci su Robert Levandovski i Kevin Foland.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Pisali smo juče o podvizima i nevrovatnoj golgeteskoj seriji Pjera-Emerika Obamejanga, ali verovatno je ispuštena pobeda Bosrusije protiv Darmštata u Dortmundu uticala da njega ne bude u najboljih 11 u izboru uredništva sajta 'WhoScored?com'.

Prednost u odnosu na dvostrukog strelca za 'Milionere' dobili su napadači Bajerna i Hofenhajma, Robert Levandovski i Kevin Foland koji su postigli po dva gola u pobedi na gostovanjima svojih ekipa protiv Majnca, odnosno Augsburga.

Iz redova aktuelnog šampiona Nemačke mesto u idelanoj postavi zauzelil su najbolje ocenjen igrač kola Kingsli Koman, inače strelac trećeg gola za Bavarce u Majncu, kao i Tijago Alkantara i Daglas Košta.

Trojica igrača Bajera iz Levekruzena, koji je slavio u Bremenu protiv Verdera sa ubedljivih 3:0, su u 'idelanom timu' - vezista Lars Bender, desni bek Donati i grčki štoper Papadolulos.

Čudnovato, najbolje ocenejn levi bek je Santjago Garsija iz Verdera, uprkos ubedljivom porazu kod kuće od 'Farmaceuta'.

Drugi štoper je Kristensen iz Borisje Menhegladbah. 'Kotlovi' su pobedili Štutgart u gostima sa 3:1 i tako vezali drugi trijumf nakon uvodnih pet poraza u prvenstvu.

Najbolje ocenjen golman kola je Ron-Robert Ciler iz Hanovera zbog nekoliko odličnih intervecija protiv Volfsburga u gostima odakle se njegova ekipa vratila sa osvojenim bodom (1:1).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Götze - Return
Tuesday, 29.09.2015
02:36

Tiago ne igra nikako nije mu mesto ovde...

avatar
Делија_момак
Monday, 28.09.2015
19:31

Каква глупост. Па ако неко треба да буде у тиму кола, то је Обамејанг.

avatar
Realan tip
Monday, 28.09.2015
19:10

POla Bayern, pola Bayer, e ligo moja.

avatar
Mr.Gost7
Monday, 28.09.2015
18:54

Bauernliga. Nevjorovatno je koliko država stoji iza jednog kluba em što uzimaju igrače rivalima em ih guraju sudije i onda kazu bauern velik klub haha