Bukiji promenili kvote, novi izazivač za Real, dežurni finalisti otpisani!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.09.2017.
16:11
Izvor: Sportske.net

Ako im je verovati, videćemo zvezdani okršaj u Kijevu u finalu, ali ne i "El Klasiko". Klubovi koji su bili kontanta u poslednje četiri godine sada nemaju šta da traže, čak su i Englezi pre njih...

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Nakon prvog kola Lige šampiona, bukmejkeri su prilagodili svoje kvote, ali je prvi favorit ostao isti. U pitanju je Real, ako uplatite da osvajaju treću krunu u nizu, kvota je 5.25 u proseku.

Drugi favorit je PSŽ, na njih je pala kvota sa 7.50 na 6.50 pošto su uništili Seltik.

Barsine šanse su porasle, pošto je demolirala Juve i sada se plaća 7.25 za trijumf Katalonaca. Nešto veća je kvota na Bajern, oko 7.5.

Italijani nisu više ni u top 5, oba tima iz Mančestera su na deobi petog mesta, sa kvotom 12, mada je Siti malo bolje pozicioniran u većini kladionica.

Tek onda slede Čelsi i Juventus, sa kvotama od 15 do 18, pa Atletiko Madrid, i tek onda Liverpul i Totenhem.

Zanimljivo, ako pogledamo kvote na Juve i Atletiko, to su timovi koji su igrali u poslednja četiri finala i bili poraženo, ali očigledno, bukiji smatraju da su ovi timovi prošlost i da nemaju više nikakve šanse da stignu tako daleko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 15.09.2017
17:03
avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 14.09.2017
22:11

Ocekujem da ce svi eng proci grupe e za dalje je upitanju faktor srece i protivnik kojeg izvuku jedino real odskace vise radi te uigranosti i toga sto je vec igrao i osvajao ta finala zadnjih godina pa zna mentalno se nositi...ostalo su svi ravnopravni koji prodzu svako svakog moze pobjediti...barsa i juve su slabiji bez obzira sto je barsa dobila juve(juve destkovan)stekao se dojam da je messi 90% tima i da on sam igra svaka ekipa koja ga bude uspjela zaustaviti ce izbaciti barsu jer nema pomoc ostalih igraca slabo je to...juve hmm alegri tjera svoje i juve mi izgleda dosta lose mislio sam da ce cak i dobiti barsu ali ocito nesto ne stima..bajern je los uzmemol zadnji rezultat gdje je ih hofenhajm pobjedio a taj hofenhajm bio zgazen od liverpula znaci nesto ni stima dali je do trenera ili nesto drugo vidjelo se i na pripremnim mecevima da nesto ne stima. Psg veoma jak tim, slaba tacka golman odlicna klupa odlicnih prvih 11 jedino si ih ne iskustvo moze izbaciti i veliki su favoriti za osvajanje Ls. junajted,siti,celzi su takodze u tom krugu favorita imaju jake timove i dobre trenere i mogu doci veoma daleko mozda neko od njih i osvoji. totenhem sve imaju ali nemaju pobjednicki mentalitet i iskustvo velikih utakmica to ih kosta zadnjih nekoliko sezona ne znaju igrati velike utakmice..liverpul odbrana uzas a to u Ls ne prolazi tesko je u Ls igrati na gol vise a tako liverpul igra ne moze se igrati isto sa npr karabagom i seviljomo a jos teze ce biti igrati sa timovima koji imaju jake odbrane i brze napadace...klop dobar motivator ali los takticar tj on nema nikakvu taktiku svaka utakmica je preslikana visok presing ne ide uz katastrofalnu odbranu...klop odbija da se prilagodi protivniku i igra svoju igru sto ga cesto kosta rezultata.

avatar
NIKE
Thursday, 14.09.2017
18:42

Ja tipujem da će Arsenal ili Inter osvojiti ove sezone LŠ.

avatar
Scholes
Thursday, 14.09.2017
18:18

Liga sampiona odavno nije bila ovoliko jaka. Jos Inter i Milan da se vrate, a ne ovaj smesni Napoli da zauzima mesto bzvz, i to ce biti to.

avatar
scofield
Thursday, 14.09.2017
20:52

Tako je ! Samo jos to

avatar
dock
Friday, 15.09.2017
04:13

Sta je to-to jarane? 5 istih se vrti u krug iz godine u godinu, a svi su izgledi da ce tako biti jos dosta vremena. To je tuga druze. Ovo je, verovatno najizvesnija LS od kad pratim, ne u smislu ko ce je osvojiti vec govorim o grupnoj fazi. Dosadno je i gledati grupni deo. Cemu LIGA ondak? Ovo nije to-to, vec raspad sistema.

avatar
A.Shevchenko 7
Thursday, 14.09.2017
17:16

Nemoguce je proceniti jer je faktor srece, povreda i sudijskih gresaka ogroman u kratkoj nokaut fazi!

avatar
Thursday, 14.09.2017
16:43

mozete mi lupati minuse ali od svih Engleskih ekipa najvise sansi u LS ima Celsi. ako budu motivisani mogu svakog da pobede. neverovatno su fizicki dominantna ekipa i Konte je takticki genije. tesko onome ko bude igrao protiv njih

avatar
Can Demir1
Thursday, 14.09.2017
17:09

Svaka čast druže, živ bio, samo si zaboravio još dvije riječi vezane za Čelsi : Pobjednički mentalitet. 2 titule za 3 godine.

avatar
Thursday, 14.09.2017
18:52

upravo tako, Celsi za razliku od ostalih timova iz PL ima taj neki x faktor koji donosi prevagu u njihovu korist

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 14.09.2017
17:47

Respect takodjer treba biti realan i reci da najveci favorit za LP je ponovo Real. Nije sala sa ovim timom su osvojili 3 ako ne grijesim LP tako da sigurno su u stanju i 4 put da to urade ,ali svakako da i Celzi i ostali timovi imaju sanse za trofej.

avatar
lonchy2909
Thursday, 14.09.2017
16:39

Pa meni Juve prvi put nakon duzeg vremena ne uliva poverenje. Nemam neke zamerke, ali Lea Binucija nisu smjeli prodati. Vodja I predvodnik se nikada ne prodaje, ali Alegri se pita. Atletiko je jedna od dve ekipe za koje navijam I po meni imaju sanse bar za polufinale. Sve zavisi koliko ce imati pivreda u zavrsnici, a colo simeone ce pronaci nacin kako da prodje dalje samo ako svi bitni igraci budu fit.