Bufon: ''Pepov odlazak? Nemci će glumiti kao da ostaje tu zauvek!''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 22.02.2016.
20:14
Izvor: Sportske.net

Kapiten Juventusa Đanluđi Bufon našalio se zbog trenutne situacije u Bajern Minhenu.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Jedno od brojnih pitanja na konferenciji za medije odnosilo se i na to kako je Bajern Minhen reagovao posle činjenice da će Pep Gvardiola na leto preuzeti Mančester siti.

''Da je Bajern italijanski klub, siguran sam da bi se činjenica da trener odlazi u drugi veliki klub na kraju sezone, negativno odrazila na tim do kraja sezone. Ipak, ovakvu identičnu situaciju imali smo i pre nekoliko godina kada je Jup Hajnkes najavio da se povlači na kraju sezone. Tada se to ni najmanje nije osetilo u igri Bajerna, tako da bolje da se pretvaramo da će Pep Gvardiola zauvek ostati na klupi Bajerna'', rekao je Bufon.

On se potom osvrnuo na povratak Artura Vidala i Kinslija Komana koji su letos prešli iz Juventusa u Bajern Minhen.

''Arturo je bio ključan igrač za nas tokom četiri sezone i pomogao nam da osvojimo mnoge trofeje. Koman je takođe odličan, mlad i talentovan igrač koga krasi nepredvidivost i brzina. Oni će biti naši pritivnici na terenu, ali posle sudijskog zvižduka oni ostaju naši prijatelji kao i uvek'', istakao je Bufon.

Utakmica Juventus - Bajern Minhen na programu je u utorak u 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
hadzimontagic
Monday, 22.02.2016
22:04

Juve je prosle sezone, pokazao da je ziv Italijanski fudbal, sada je zavrsni ispit, ako poloze ispit, brzo ce Italijani igrati kolo na Evropskoj sceni