Bufon je mator za MLS?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 26.03.2017.
19:33
Izvor: Sportske.net

Andrea Pirlo govorio o svom bivšem saigraču i velikom prijatelju.

BETA/AP Photo/Jason DeCrow
BETA/AP Photo/Jason DeCrow

Povezane vesti

Đanluiđi Bufon je u petak po hiljaditi put branio u svojoj karijeri na jednom zvaničnom meču zbog čega je bio glavna tema u italijanskoj javnosti.

Njegov bivši saigrač iz reprezentacije i Juventusa Andrea Pirlo, koji trenutno nastupa za Njujork siti, smatra da je Bufon najbolji golman u istoriji.

''Definitivno, Bufon je najbolji golman u istoriji. Poznajemo se od 15. godine kada smo bili reprezentativci u mlađim kategorijama, a i danas smo često u kontaktu. Šta ako mi se pridruži i u Njujorku? Mislim da je malo prestar za selidbu, iako je i dalje u fantasticnoj formi'',
rekao je Pirlo.

Bufon je prošle godine otkrio da će se povući nakon Mundijala u Rusiji 2018. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 28.03.2017
09:05

Zaradio je Bufon dovoljno za skoro 20 god....

avatar
Nikola_pg
Sunday, 26.03.2017
21:43

Posto pojedini navijaci Milana spocitavau sportse.net da navijaju za Juve i zbog toga neopravdano proglasavaju Bufona najboljim golmanom u istoriji, drago mi je da im je Pirlo zapusio usta istom izjavom. Jer Pirlo je, koliko god to meni bilo drago ili ne, legenda Milana.

avatar
TheWhiteLord
Sunday, 26.03.2017
22:36

Po cemu si stekao utisak da se navijaci Milana ne slazu sa izjavom da je Bufon najbolji golman? Ja sam navijac Milana, i delim takvo misljenje... Za razliku od pojedinih ovde po kojima je sve sto nije njihovo, lose i prenaduvano...

avatar
Неста13
Sunday, 26.03.2017
23:47

То није тачно, Буфон је фудбалска и људска громада ..а што се тиче Пирла и даље га највише поштујем и волим као легенду Милана као нај елегантнијег и најинтелигентан ијег плеја.. а то како је завршио у Јувеу је тешка прича... нису га испоштовали у Милану.

avatar
Жан Пол Белмондо
Sunday, 26.03.2017
23:23

Ја се слажем са тобом .Навијам за Интер и Лацио ,али поштујем Буфона ,Јуве ,Милан и уважавам остале екипе .Неморам да мрзим већ је мој избор да навијам ,уживам и да победи добар фудбал .