Broki debitovao pobedom na klupi Milana

Autor: Boban Filipović
nedelja 17.04.2016.
22:45
Izvor: Sportske.net

'Rosoneri' upisali minimalac u Đenovi, predvođeni sa klupe svojim bivšim igračem.

Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP
Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP

Povezane vesti

Berluskonijeva "šok terapija"  sa smenom Siniše Mihajlovića je urodila plodom.

Njegov naslednik, Kristijan Broki, debitovao je pobedom na mestu trenera.

Na poslednjoj utakmici 33. kola Serije A, Milan je slavio na 'Ferarisu' protiv Sampdorije golom prvog strelca ekpe Karlosa Bake u 71. minutu meča.

Bonaventura je probio po desnom krilu, odigrao za Kolumbijca, koji ne prašta.



Baka je pre gola imao par dobrih prilika, Vivijano je uvek izlazio kao pobednik, a pet minuta pre odlučujućeg trenutka utakmice dobru šansu za goste je propustio Juraj Kucka.

S druge strane, Sampdoriji je poništen gol Dodoa zbog ofsajda u ranoj fazi meča, dok je Donaruma sjajno ukrotio pokušaje Fernanda krajem prvog i Kvaljarele sredinom drugog poluvremena. Diakite je u finišu mogao da poravna rezultat iz slobodnjaka, lopta je otišla tik pored gola.

Za kraj dodajmo da je Nenad Krstičić bio starter u timu Vinćenca Montele, igrao je do 66. minuta i zaradio žuti karton nakon pola sata igre.

Milan se ovom pobedom učvrstio na šestom mestu na tabeli na pet kola pre kraja, Sampdorija je 15-ta, šest bodova daleko od opasne zone.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 18.04.2016
12:27

Jako mi je drago sto je ipak poceo Antoneli, a ne De Siljo kako je pre meca bilo najavljivano, do kraja sezone igrajmo u ovakvom sastavu: Donaruma- Abate, Aleks, Romanjoli, Antoneli- Kucka, Montolivo, Hoze Mauri/Lokateli- Bonaventura- Luiz Adriano, Baka. 2-gi tim: Abijati/Lopez- De Siljo, Mekses, Zapata, Kalabrija (obicno obrnem De Silja i njega, ali nema veze, sigurno i ovako moze:))- Poli, Lokateli/Hoze Mauri, Bertolaci- Honda- Niang, Menez; Simic i Eli su mladi, a Eli ni nema potreban kvalitet, Boateng i Baloteli nek' se vrate u svoje maticne klubove, zabole me da li im tamo isticu ugovori...

avatar
Dragan Andric
Monday, 18.04.2016
08:15

Broki vrlo slab igrac nadam se dobar trener ali ne za takav tim Milan je ipak ime u fudbalu

avatar
Liquid Swords
Monday, 18.04.2016
00:27

Ljudi moji, nema ovo veze nikakve sa Brokijem, Coveku zelim svu srecu ali to sto je on sad dobio Sampdoriju i sto ce dobiti Karpi sledeci mec ne znaci da je on dobar trener, gadi mi se ceo Milan. Sve dok je Berla u blizni Milana nama nema nista, nam pomaze samo lova nikakav trener, zao mi je sto ovo moram reci ali ja sam prestao da gledam Milanove utakmice zbog Italijana u timu.

avatar
Monday, 18.04.2016
00:24

Ako mi neko kaze da je ovo bilo nesto psavrseno, ili da je Broki genije, taj ili nije gledao utakmicu, ili niije sav svoj. Ali sad ce opet, zbog rasporeda do kraja i sto realno nema nista da osvoi ili izgubi, Broki ce mozd ai ostati sledece sezone. o sto mu znaci ili ne, to je normalno mlad je on za trenera i definitivno mu je stalo do pobede, ali on nije bio neki igrac koji se odlikoao vrhunskim poznavanjem igre, a tesko i da to ima kako trener. Nisa Milannije popravio igru, Sambdorio bi verovatno dobili i sa Beluskonijem na klupi, niej to ona ekipa od prosle godine.

avatar
Monday, 18.04.2016
11:20

Kako Broki nema sta da izgubi kad nam je plasman u Ligu Evrope sad pod (velikim) znakom pitanja? Ako ne osvojimo Kup, moramo da budemo sesti.

avatar
Monday, 18.04.2016
23:44

Ako ne osvojimo Kup, moramo da budemo sesti, a to je vec moguce jer sada imamo cetiri boda vise od Lacija i Sasuola. Mozda moze i da izgubi obraz jer imamo tri laka protivnika (Karpi, Frozinone, Verona) i jednog malo lakseg (Bolonja) do kraja...

avatar
Monday, 18.04.2016
23:22

A sta je on to osvoio pa da izgubi, ako kojim slucajem izbori LE, to ce biti cudo. Juve u finalu kupa je prejak nece popustiti, i iskreno sumnjam da je pobeda moguca, naravno nije nerealna, ali sanse su male. Dosao je samo jer se Beluskoniju moglo.

avatar
Dusan Petrovic br. 2
Sunday, 17.04.2016
23:25

Plod promene trenera nije jedna pobeda,kako vi kvazi novinari volite senzacionalisticki da objavite,nego kvalitetna sezona,dobre partije u kontinuitetu i na kraju dobar plasman i izlazak u Evropu.To sto vi pisete ce moci da se kaze tek krajem sledece sezone

avatar
Sunday, 17.04.2016
23:17

Da li (i) neko od navijaca Milana moze da mi napise da li je Dodo bio u ofsajdu?

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 18.04.2016
06:44

Moguce da je bio ako pre njega jedan od igraca Sampa dirao loptu. Ne znam ko je to bio, tad je Donni usnu pocepao.

avatar
Monday, 18.04.2016
11:42

Hvala na odgovoru. Nece da mi objave duzu verziju, ovo je strasno...

avatar
Monday, 18.04.2016
10:35

Prvo, hvala na odgovoru. Nisam gledao utakmicu po prvi put u ovoj sezoni jer mi je strim zesce zabagovao i ne znam da li sam video ni 15 min, ali nema veze, zbog jedne svadbe necu moci da gledam ni protiv Bolonje pa nijedna od te dve utakmice nece biti usamljena:-) Vidim da je Mondo vec presudio da je bio ofsajd i da smo ih pokrali -spominje se samo da je Kvaljarela sutnuo i da je samo Dodo dirao, a nesto ih nisam primetio da su se zalili kad je Milan bio ostecen na mecevima ove sezone cak i protiv svojih najvecih suparnika, i to cak i vise puta, ne samo jednom. Ja o tome vise necu ovde da pisem jer smatram da fudbalski i igrom nismo ni zasluzili neko MNOGO bolje sudjenje...

avatar
3x3
Sunday, 17.04.2016
22:57

Kao sok terapija, a namesteno mu bilo da pobedi. Ponisten je cist gol Sampdorie na 0-0. Milan je doveo daleko najneinteligentnijeg bivseg igraca da im bude trener i sad ocekuju rezultate. Rezultata ce biti dok budu namestali, a sto se Brokija tice, on rezultatu nikako ne moze da doprinese (na pozitivan rezultat mislim, naravno).

avatar
Sunday, 17.04.2016
22:53
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 17.04.2016
22:51

oni jos gori sad nego dok ih je trenirao mihajlovic...dosta lose sudjenje

avatar
Paul George
Sunday, 17.04.2016
22:49

Baloteli poceo da se trudi,ne verujem znaci,nije lose,ali mora jos da se radi mnogo,kao sto se zna,Poli ne sme da igra vise,smesan je,cestitke Brokiju na pobedi,vidi se da mu znaci mnogo,jos ima lak raspored do kraja,vrlo lako bi moglo da se desi da ostane trener i sledece sezone.

avatar
Rossoner
Sunday, 17.04.2016
22:47

Samo se nadam da ne počne ponovo priča NEKI NOVI MILAN :D #fm