Brnović: "Kad neće - neće!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.10.2014.
23:16
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Crne Gore Branko Brnović poručio je nakon poraza od Austrije da se "Sokolovi" neće predavati sve dok imaju matematičke šanse da se domognu plasmana na EURO 2016.

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Kvalifikacioni ciklus za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj reprezentacija Crne Gore otvorila je pobedom nad Moldavijom u Podgorici ali su oktobarski dueli sa Lihtenštajnom i Austrijom "ohladili" "Sokolove".

Posle blamaže u Lihtenštajnu usledio je današnji poraz u Beču koji reprezentaciju Crne Gore stavlja u težak položaj posle samo tri odigrane utakmice.

"Dok postoji matematička šansa da se plasiramo nećemo se predati. Rusija je igrala 1:1 sa Moldavijom, tako da je sve otvoreno, ali moramo da dobijemo Rusiju i Švedsku kući da bismo se vratili u igru" smatra selektor Branko Brnović.

"Sokolovi" su večeras u prestonici Austrije poraženi rezultatom 1:0 (1:0) a strateg reprezentacije Crne Gore priznao je da hronična neefikasnost polako postaje iritantna.

"Bili su bolji, posebno u drugom poluvremenu, u nastavku smo uzvratili i imali dve velike šanse. Ali, kad neće – neće. Očigledno je da ovom timu nedostaje pravi vezni igrač, organizator igre" zaključio je Brnović.

Posle trećeg kola u grupi "G" vodi Austrija sa 7 osvojenih bodova, Rusija i Švedska imaju po 5, dok Crna Gora ostaje na četvrtom mestu sa 4 boda iako se posle pobede nad Moldavijom moglo naslutiti da bi "Sokolovi" iz duela sa Lihtenštajnom i Austrijom mogli da izađu sa makar četiri osvojena boda.

Narednu utakmicu u kvalifikacijama za EURO 2016. Crna Gora igra 15. novembra protiv Švedske na stadionu "Pod Goricom".



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke