Brežančićev prvenac, AZ 'proradio' pred Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.09.2015.
22:51
Izvor: Sportske.net

Stručni štab šampiona Srbije tek treba da analizira uzroke poraza na 149. "večitom derbiju" a iz Holandije ne stižu vesti koje će se svideti Zoranu Milinkoviću i njegovim izabranicima.

az.nl
az.nl

Povezane vesti

U danu kada su fudbaleri Partizana doživeli težak poraz na gostovanju "večitom rivalu", naredni protivnik crno-belih prekinuo je seriju od četiri meča bez trijumfa.

Fudbaleri AZ Alkmara savladali su ekipu Grafšapa rezultatom 1:3 (1:1) u okviru 5. kola holandske Eredivizije, a bivši defanzivac Partizana i Čukaričkog Rajko Brežančić upisao je prvenac u dresu kluba iz Alkmara.

Rajko Brežančić postigao je prvi pogodak na meču već u 13. minutu ali je Grafšap uspeo da dođe do izjednačenja pre odlaska na odmor.


Za samo dva minuta igre u drugom delu susreta AZ je uspeo da sruši "fenjeraša" a u junaka je izrastao Norvežanin Markus Henriksen koji je postigao drugi i treći gol za ekipu iz Alkmara.

Bio je to prvi trijumf za AZ Alkmar u holandskom šampionatu i to samo četiri dana pred gostovanje Partizanu u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke