Brendan Rodžers se vraća na mesto uspeha!

Autor: Boban Filipović
nedelja 27.03.2016.
12:40
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji prenose vest da postoji velika verovatnoća da Severni Irac ponovo preuzme kormilo 'Labudova'.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Prema najnovijim informacijama koje stižu sa ostrva, Rodžers bi mogao od naredne sezone da započne svoj drugi mandat u Svonsiju.

Velšani su tokom tekuće sezone otpustili Garija Monka zbog očajnih rezultata, doveden je Frančesko Gvidolin da popravi situaciju i to mu polazi za rukom, ali postoji verovatnoća da Italijan ode sa 'Libertija' na kraju sezone.

Gvidolin je, navodno, jedan od glavnih kandidata za novog selektora Italije budući da će ta funkcija ostati upražnjena nakon predstojećeg Evropskog prvenstva jer će Antonio Konte po njegovom završetku preuzeti Čelsi.

Uprava Svonsija bi u tom slučaju nastojala da obnovi saradnju sa Brendanom Rodžersom koji je sa dosta uspeha vodio 'Labudove' i uveo ih prvi put u klupskoj istoriji u Premijer ligu 2011. godine.

Dobri rezultati sa Svonsijem bili su preporuka za dolazak u Liverpul, ali Severni Irac nije uspeo da opravda očekivanja na 'Enfildu'. Verovatno bi sve bilo drugačije da se Stiven Džerard nije okliznuo u finišu sezone 2013/14 na utakmici protiv Čelsija, kada su 'Redsi' na krilima Luisa Suareza bili najbliži osvajanju titule u poslednjih četvrt veka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke