Brendan opleo po agentima: "Manipulišu Sterlingom!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 05.04.2015.
11:06
Izvor: Sportske.net

Slučaj Sterling je i dalje aktuelan, videćemo kako će se saga završiti.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Rahim Sterling je odbio da potpiše novi ugovor sa Liverpulom već dva puta, poslednji koji je odbio bio je vredan 180 hiljada funti nedeljno, a sve ovo je navelo engleske medije da spekulišu o transferu.

Arsenal, Čelsi i Mančester Junajted su se pominjali u medijima, za sada su samo u pitanju spekulacije i ništa više.

Liverpul se vratio u lošu formu nakon sjajnih partija početkom ove godine, Arsenal je juče bez problema savladao ekipu Brendana Rodžersa sa 4:1 uz lošu partiju Rahima Sterlinga, tako da su sada šanse da se Liverpul domogne 4. mesta veoma male, što je dodatno povećalo priče da će mladi krilni napadač napustiti ekipu.

Konačno se oglasio Brendan Rodžers koji je stao na stranu Rahima Sterlinga.

"Imao sam razgovor sa njim, podugačak. Rekao sam mu svoje mišljenje u vezi ove situacije. On je samo mali dečak koji je savetovan da radi nešto drugo. Jedan 20-ogodišnjak neće uzeti telefon i pozvati BBC kako bi izneo svoje mišljenje.", rekao je Rodžers.

"Veliki deo svega ovoga nema veze sa njim. Ja znam da on uživa da igra za Liverpul i da je privilegovan što igra pred takvim navijačima.

Pred njim je dosta vremena, ima privilegiju ovde da igra što je veoma bitno za mladog igrača da razvije svoj potencijal.
", rekao je Rodžers nakon meča sa Arsenalom uz konstataciju da je Sterling bio najbolji igrač Liverpula juče na terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke