Brazilski tinejdžer veran 'Đavolima'

Autor: Boban Filipović
petak 01.05.2015.
21:28
Izvor: Sportske.net

Andreas Pereira potpisao novi ugovor sa Mančester Junajtedom do 2018. godine sa opcijom da se produži još više.

manutd.com
manutd.com

Povezane vesti

Ovaj 19-godišnjak je doveden u akademiju Juanjteda 2011. godine, ove sezone dobio je priliku da debituje za prvi tim na utakmici Liga kupa protiv MK Donsa.

Andreas Pereira je sijao od sreće pred predstavnicima sedme sile po potpisivanju novog ugovora.

"Čast mi je i zadovoljstvo. Presrećan sam. Želim ovom prilikom da se zahvalim menadžeru što mi je dao priliku da debitujem za prvi tim. Debitovao sam u Premijer ligi na utakmici protiv Totenhema i ispunila mi se san da igram pred punim  tribinama 'Old Traforda'.

Ćelim da napredujem, da se razvijem u velikog igrača, smatram da je Mančester Junajted pravo mesto za to. Zahvalio bih se porodici na podršci i Bogu na ukazanoj prilici."
rekao je mladi Brazilac.

Svoj komentar ostavio je i Luj Van Gal.

"Oduševljen sam što je Andreas potpisao novi ugovor. On je veoma talentovan momak, pred njim je velika karijera." izjavio je menadžer 'Crvenih Đavola'

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kufe7
Saturday, 02.05.2015
07:20
avatar
Friday, 01.05.2015
23:04

Bravo, ''Djavoli''. Ovaj Belgijanac brazilskog porekla je buducnost ovog kluba. Vec imamo dosta mladih igraca u prvom timu (Bleket, MekNer, Vilson, Majkl Kin (doduse na pozajmici u Barnliju), sad i Pereira). Sjajna vest za nas. Ovo je znak da klub ide ka necemu dobrom. GGMU!

avatar
Nikola M.
Friday, 01.05.2015
22:41

Dobro je što Junajted zadržava mlade nade. Prepoznaju kvalitet i potencijalne mogućnosti tih igrača, koji, za koju godinu, mogu biti integralni deo tima, i potpisuju sa njima nove ugovore. Dobar je to znak.