Bravo, Stojke! Zaslužio si!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.10.2016.
20:48
Izvor: Sportske.net

Tek što je došao u Notingem Forest, srpski reprezentativni golman dobio veliko priznanje!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ukoliko redovno pratite izveštaje sa utakmica Notingem Foresta od dolaska Vladimira Stojkovića u ovu englesku ekipu, mogli ste da primetite da je naš reprezentativac jedna od retkih ''svetlih tačaka'' u timu koji za sada ne ostvaruje željene rezultate.

Srpski reprezentativni golman spasava što se spasiti može, ali je problem što ostatak tima nije na potrebnom nivou.

Imajući to u vidu, najnovija informacija iz Notingema i nije iznenađujuća. Naime, klub je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je Vladimir Stojković od strane navijača izabran za najboljeg fudbalera ovog tima, za mesec oktobar!

Zanimljiv je i način na koji u Notingemu dodeljuju ovo priznanje. Oni su izabrali jednog od navijača koji su glasali za Stojketa i pružili mu priliku da se upozna sa srpskim reprezentativcem i da mu i zvanično uruči ovo priznanje.

Tu sreću je ovog puta imao Dejvid Hobson, koji je sa sobom poveo i svog šestogodišnjeg unuka Nou, sa kojim se Stojković i fotografisao za uspomenu, što možete da vidite u prilogu.

Nama ostaje da Stojketu poželimo mnogo ovakvih priznanja u klubu u koji je došao tek krajem letnjeg prelaznog roka, ali se izvanredno snašao. I naravno, da ovako nastavi i u dresu našeg nacionalnog tima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke