Bragi ponovo bod, Srbin ponovo strelac

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.02.2017.
09:38
Izvor: Sportske.net

Bivši napadač Čukaričkog Nikola Stojiljković dodao je još jedan pogodak na svoj golgeterski saldo u Bragi ali to nije bilo dovoljno da tim sa severa Portugala upiše tri boda.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica 21. kola portugalske fudbalske lige odigrana je u nedelju uveče, a sastali su se Boavista i Braga.

Klub sa severa Portugala za koji nastupaju dvojica srpskih internacionalaca zabeležio je drugi uzastopni remi istovetnim rezultatom kao i onaj u susretu sa Eštorilom.

Pre sedam dana Braga je stigla do boda zahvaljujući pogotku Lazara Rosića, a ovoga puta je Nikola Stojiljković postigao vodeći pogodak u susretu sa Boavistom koji je završen rezultatom 1:1.

Bivši fudbaler Čukaričkog bio je najviši u skoku posle centaršuta pa mu nije bilo teško da snažnim udarcem glavom iz neposredne blizine savlada protivničkog golmana.

Bio je to treći pogodak Nikole Stojiljkovića u tekućoj sezoni, a Braga nakon novog remija ostaje na četvrtoj poziciji na tabeli sa 38 osvojenih bodova, tri manje od četvrtoplasiranog Sportinga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke