Bosna u šoku - ''Selektore, zapitaj se...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.09.2014.
12:58
Izvor: Sportske.net

Startni poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, pa još pred svojim navijačima u Zenici, uključio je alarm među ''Zmajevima''! Šta kažu selektor i igrači selekcije koju smo pre samo tri meseca gledali i na Svetskom prvenstvu.

Beta/AP Photo/Amel Emric
Beta/AP Photo/Amel Emric

Povezane vesti

Kiprani su sinoć naneli iznenadan i veoma bolan udarac selekciji Safeta Sušića. Srećom po ''Zmajeve'', tek je početak kvalifikacija, pa se ovaj kiks može ispraviti, ali sada već mnogi počinju da sumnjaju da će se Džeko i drugovi plasirati na drugo uzastopno veliko takmičenje.

Poraz u Zenici šokirao je i same igrače, a jedan od aktera, Senad Lulić, uputio je i jednu ''strelicu'' ka selektoru.

''Nedostajalo nam je iskustvo na sredini terena. Nismo imali igrača koji je mogao da smiri igru kada je to bilo potrebno. Imamo dosta mladih igrača u timu, pa sada svi treba da se zapitamo, pa i selektor, da li je ovo prava postava u kojoj igramo''
, istakao je Lulić.

Foto: Beta/AP Photo/Amel Emric

Bosnia Cyprus Euro Soccer

Međutim, selektor Safet Sušić posle meča konstatuje da su se pojedini igrači ''krili od lopte''.

''Nismo zaslužili pobedu, mada smo mogli do boda. Nismo potcenili Kiprane, međutim, neki moji igrači su bežali i prosto se krili od lopte. Mislim da nam je ovo prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije'', rekao je, između ostalog, Safet Sušić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke