Boško Janković brusi golgetersku formu!

Autor: Miloš Marković
petak 17.07.2015.
13:19
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler već na startu priprema pokazao golgetersku formu.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Fudbaleri Verone na odličan način su započeli pripreme za novu sezonu, trijumfom nad ekipom Vale D’Isarko sa 12:0, u kojem je Boško Janković bio dvostruki strelac.

Izabranici Andree Mandorlinija su, i kada se rezultat ostavi po strani, odigrali veoma dobru utakmicu u kojoj su igrači pokazali da su se uželeli nadmetanja.

Baš Janković je doveo Veronu u vođstvo već u petom minutu pravim projektilom sa velike daljine, a pogodak glavom postigao je u 31. minutu. Dvostruki strelci bili su i Pacini, Valoti i Siligardi, a po jedan gol su dodali Sala, Gomes, Kapeluco i Fares.

Jankoviću će predstojeća sezona biti treća u dresu Verone, u čijim redovima je ostao u želji da klub konačno dospe do vrha Serije A.

Naredna utakmica Veronu očekuje u nedelju, kada će odmeriti snage sa ekipom Južnog Tirola. Prva prava provera za Jankovića i saigrače zakazana je za 1. avgust, kada će im rival biti Štutgart.

Nova sezona u Seriji A počinje 23. avgusta, a raspored utakmica biće poznat krajem meseca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PLAYBOY
Friday, 17.07.2015
15:08

On je doktor bio i ostao!

avatar
Susaeta
Friday, 17.07.2015
13:39

Kakav je ovo talenat bio, ali propade kao mnogi sto su propali. Ali tu je ostala klasa, vidi se ka igra da je doktor, samo mu treba dobra forma.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 17.07.2015
16:32

On nije propao,povrede su ga poremetile da napravi jos vise u karijeri,ali je svejedno igracina

avatar
3x3
Friday, 17.07.2015
22:21

Kada mu vidis karijeru nakon sezone igranja za Majorku, naravno da jeste propao. Niko ne kaze da ga povrede nisu poremetile, vec da je propao, sto i jeste istina.

avatar
Susaeta
Friday, 17.07.2015
17:38

Naravno da je propao, kakav je mogao da bude! Ne osporavam ja to da su ga povrede sprijecile u tome da postane odlican igrac!Godine su ga stigle, sad mu je najbolje da ode nedje u Ameriku ili Katar da zaradi pare.