Boni istisnuo 'Puja' iz ekipe

Autor: Boban Filipović
četvrtak 05.02.2015.
18:09
Izvor: Sportske.net

Dolazak napadača iz Obale Slonovače u Mančester Siti uslovio je da Stevan Jovetić ne bude registrovan za nokaut fazu Lige šampiona.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

'Građani' su zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja ograničeni brojem igrača koje mogu da registruju za elitno takmičenje ove sezone.

Prema propozicijama UEFA, dozvoljeno je da za Ligu šampiona može da bude registrovano 16 stranaca, a dolazak Vilfrida Bonija znači i da je jedan morao da otpadne.

Izbor je pao na crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića, tako da Manuel Pelegrini neće računati na  popularnog 'Puja' za dvomeč protiv Barselone u 1/8 finala, kako ni u narednim fazama ukoliko Siti eliminiše Katalonce. Čileanac će se osloniti na napadački trio Aguero, Boni, Džeko.

Ova odluka menadžera 'Građana' je sa sobom espresno povukla spekulacije da bi bivši napadač Partizana i Fiorentine na kraju sezone mogao da ode sa 'Etihada'. Tokom ove zime dosta se pričalo o njegovom povratku i Italiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re
Thursday, 05.02.2015
19:11

Aman vise, dovedite Savica, Nastasica, Jovetica i Mitrovica, a moze i Ljajic sa njima! ACM!

avatar
Benz9
Thursday, 05.02.2015
20:23

jovetic je u sitiju tako da ne znam odakle da ga dovedu....sto se tice ostalih trenutno nisu na nivou sitija....

avatar
Volt-ai-Re
Thursday, 05.02.2015
23:10

Nije da mi je inace potreban neki poseban razlog, ali dobro- zar se u tekstu ne spominje da bi Jovetic mogao da ode, i to bas u Italiju? Mozda i nisam trebao da pisem i o ostalim igracima, ali Boze moj...

avatar
Volt-ai-Re
Thursday, 05.02.2015
20:35

Ja navijam za Milan:-D

avatar
Volt-ai-Re
Thursday, 05.02.2015
20:28

I Jojica isto, Markovic mi i nije nesto bas po ukusu i mirisu:-D Sto je najbolje, svi oni bi i mogli da igraju u istom timu. Perin- De Siljo, Savic, Nastasic, Antoneli- De Jong, neko na fazon Vicela, Jojic, Ljajic- Jovetic, Mitrovic. PRIMA!