Bomba na pomolu - Sampaoliju će biti ostvarena najveća želja, treniraće Mesija!

Autor: Milovan Longinov
petak 07.04.2017.
16:11
Izvor: Sportske.net

Ekskluzivna vest stiže iz Argentine.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Horhe Sampaoli je dogovorio sve uslove sa Fudbalskim savezom Argentine i na kraju sezone bi trebalo da sedne na klupu ''gaučosa''.

Kako je preuzeo argentinski list ''Ole'', Sampaoli će biti novi selektor Argentine pošto Eduardo Bauza nije ispunio očekivanja od kako je nasledio Herarda Martina prošle godine.

Ovaj izvor tvrdi da će Sampaoliju biti ostvarena najveća želja, a to je da trenira Lionela Mesija, što nikako ne krije kao svoje ostvarenje trenerskog sna, kao i to da bude selektor nacionalnog tima.

Postoji jedan problem, a to je ugovor sa Seviljom, međutim, spekuliše se da je odlazak sportskog direktora Monćija naterao i Sampaolija da dobro razmisli o ostanku u klubu.

Sampaoli je odmah danas bio upitan na konferenciji za medije o ovoj temi, ali je dao očekivani odgovor.

''Imam ugovor sa Seviljom i ne znam ništa drugo na tu temu'
', kratko je rekao Sampaoli.

Brojni izvori tvrde da bi Sampaoli oberučke prihvatio da vodi Argentinu do kraja kvalifikacija za SP 2018, a potom i na Mundijalu u Rusiji.

Jasno, sa takvim selektorom, Mesi i drugovi bi bili još veći kandidati za titulu na koju čekaju još od 1986. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 07.04.2017
23:00

ako se desi da predje u Barsu to ce biti njegova najveca greska u karijeri...pre svega sto ce messi da govori ko ce igrati ( to i sada radi) njima ne treba dobar trener vec neko ko ce messija da slusa i da radi sto on hoce, odlika malih klubova da igrac vodi glavu rec

avatar
riquelme
Friday, 07.04.2017
17:04

Ma mnogo posla. Neka dovede jednog zadnjeg veznog, Matic je sasvim dovoljan i ostalo je na tome da li ce ova 3 vanzemaljca da se dogovore da osvoje sve! I stara prica koja je opste poznata, igrac iz Turske nikada nije osvojio LS, tako da za Ardu Turana moze cak i fina lova da se uzme!

avatar
Stefmajster
Friday, 07.04.2017
16:59

bravo! to je to

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 07.04.2017
16:22

Da je bio Batistuta umjesto Iguaina,Messi bi sada imao osvojeno Svjetsko prvenstvo i 2 Kopa Amerike...Znam da je ovo prica sta bi bilo kad bi bilo ali ne mogu da se otmem uisku koliki je Iguain tragicar bio na tim turnirimaa,ja mislim da ga Messi ocima ne moze gledati.Pogledajte samo Portugal,kao da je neko Edera poslao sa neba da postigne onaj gol u finalu Eura,a sada tog momka nigdje nema,cudni su fudbalski putevi...Ronaldo je dao 3 gola na cijelom prvenstvu,dobili su samo jedan mec na turniru u regularnom vremenu,u finalu nije ni igrao a svu slavu su pripisali Ronaldu.

avatar
Klaudio Kanidja
Friday, 07.04.2017
16:42

Lijeci komplekse negdje drugo molim te prijatelju

avatar
Chelseaaaaa
Friday, 07.04.2017
16:51

mislim da je bog poslao iguania kao kompezaciju sto je mesi u klupskom fudbalu osvojio sve uz pomoc sudija, sta mislis, moze li to biti? :)