Bolnica u Barseloni

Autor: Milovan Longinov
petak 28.10.2016.
10:27
Izvor: Sportske.net

Nova povreda u katalonskom timu.

sport.es
sport.es

Povezane vesti

Glavobolje za Luisa Enrikea, posle Andresa Inijeste, još jedan vezni fudbaler mora na pauzu.

Arda Turan je novi povređeni fudbaler u timu Barselone i propustiće naredni duel sa Granadom.

On je u Superkupu Katalonije doživeo povredu članka zbog čega će morati na kratku pauzu.

Katalonski mediji pišu da će on sigurno propustiti subotnji meč sa Granadom i da će biti pod znakom pitanja za gostovanje Mančester sitiju u Ligi šampiona.

Pored njega, van stroja je kapiten Inijesta, kao i trojica defanzivaca - Pike, Alba i Matje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gaucho10
Friday, 28.10.2016
21:44

Tu je MSN, imamo ok igrace bez obzira na povrede.Ocekujem goleadu sutra, mada sam spreman za poraz od Sitija, koji ne bi trebao puno da kosta.nVisca Barsa!

avatar
Friday, 28.10.2016
13:07

Real, Arsenal, Barselona, Siti, Bajern, ovih pet klubova imaju nesposobnu lekarsku ekipu.

avatar
Barcelonista
Friday, 28.10.2016
15:47

Pa mislim da nisi u pravu za Barselonu, oni cak imaju dobru ljekarsku ekipu. Nasi igraci se skoro uvjek brze vrate nego sto je bilo prognozirano, cak je i Pep slao neke igrace kod Barseloninih doktora. Ne znam za ostale, ali mislim da nasi nisu toliko losi kao sto pricas.

avatar
Friday, 28.10.2016
16:53

U pravu si. Ubrzo se vrate, a jos brze se vracaju u bolnicu. Uzmi za primer Albu, vratio se onomad i bio spreman za mec protiv Sitija, i vec u desetom minutu napustio igru, no nije Silva namerno ostro startovao nego onako skolski malo ga potkacio, ali izgleda da povreda nije do kraja bila sanirana.

avatar
BekutaN
Friday, 28.10.2016
11:34

Hendikep,sad realovci ne mogu kukat kako igraju 90% utakmica sa povrijedjenim igracima.

avatar
Steffi
Friday, 28.10.2016
11:07

Jos jedan dokaz nesposobnosti Enrikea, pusta Turana u mecu gde ni Matje bogalj ne bi trebao da igra.

avatar
Barcelonista
Friday, 28.10.2016
15:48

Zato sto je Turan FUDBALER. Znas oni obicno dodju na teren...i igraju fudbal. Desava se brate, ne znaci da je nesposoban zbog toga.

avatar
Steffi
Friday, 28.10.2016
16:10

Ovo je prijateljska, nebitan mec, i onako su problem povrede u zadnje vreme, ali covek nije razsmiljao.

avatar
Samo Barsa
Friday, 28.10.2016
10:47

Tu je Rakitic. Lagana pobjeda protiv Granade.

avatar
fcb
Friday, 28.10.2016
10:41

Onaj lik Ratko je na nekoj vijesti ranije napisao kako je realu teško ove sezone jer nije kompletan, imaju povrijedjenih igrača, a Barselona potpuno kompletna i igra loše. A Barselona ima milion povreda ove sezone, potpuno su nas povrede unakazile.

avatar
Alex DeLarge
Friday, 28.10.2016
13:22

Taj lik uzima u obzir vaznost odrenjenog igraca po tim. Ako se recimo povredi Pike, ili Alba to jeste problem, ali nadoknadiv, pogotovo uzimajuci u obzir razliku u kvalitetu u odnosu na rivale. Barselona je od 80% timova iz lige toliko jaca da moze redovno da pobedjuje i sa izmesanim sastavom... E, ali...svaki tim ima kicmu, to su dva-tri krucijalna igraca. U Realu su to u ovom momentu Ramos-Kazemiro-Modric-Bejl, dok u Barsi tu vaznost imaju Iniesta-Buskets-Mesi-Suarez. Pri cemu je poseban naglasak na Busketsa i Mesija. Kad se recimo samo Buskets povredi to je ogroman hendikep protiv bilo koje jace ekipe, a ako tu jos nema ni Mesija, mozes da pises propalo. I svaki iskren navijac Barselone ce to potvrditi. Pogotovo su sa aspekta formacije bitni Buskets i Kazemiro jer bez njih se bukvalno rusi koncept takve igre sa tri napadaca i ofanzivnim veznjacima. O znacaju Luke za tim necu ni govoriti, to je bukvalno motor i pokretac Reala poslednje 2,3 sezone. I na sve to, Barselona tek od skoro ima probleme sa povredama, Real prakticno od pocetka sezone.

avatar
P. S.
Friday, 28.10.2016
18:19

Niđe veze... Ni Modrić ni Busquets nisu ni približno toliko značajni koliko ih ti predstavljaš, iako su bez njih i jedan i drugi tim u problemima, svaki iz svojih razloga. Neće Real biti toliko slabiji što nema Modrića na terenu, koliko će biti slabiji što mu Morata, Lucas Vasquez i Isco sede na klupi jer Kiki mora da igra, a ni Benzema ne bi baš na klupu i kada nije u formi. Neće Barsa biti toliko slabija bez Busquetsa koliko zbog toga što nema trenera, što im je odbrana komična u bilo kom sastavu i što ako Iniesta, Suarez, Neymar i Messi sami ne dobiju utakmicu, onda nema šta da traže ni protiv tih 80% timova od kojih su jači. Svako ima svoje probleme, a povređeni igrači im samo donose još veće i veće probleme, pa je tako Barsa trenutno u mnogo većim problemima od Reala...

avatar
fcb
Friday, 28.10.2016
17:11

Messi je bio povrijedjen dva mjeseca, Iniesta će biti 3 mjeseca van terena, Alba će takođe biti van terena skoro dva mjeseca, Roberto je bio 3 nedelje van terena, Pike takođe, Buskets je propustio 3 utakmice, sad je povrijedjen Turan, a ranije je bio povrijedjen Rakitić, Ter Štegen se povrijedio već dva puta ove sezone, srećom, ne teško. Takođe ni Maskerana nije bilo u 2-3 meča zbog povrede, čini mi se. I Umtiti je bio dvije nedelje van terena takođe. Vjerovatno sam još nekoga zaboravio, ali i ovo je dovoljno da potpuno obori tvoju konstataciju da je Barsa kompletna ove sezone, jer i ovo povreda što je bilo do sad je već dovoljno za čitavu sezonu.