BOG nahvalio Balotelija!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 19.02.2015.
12:14
Izvor: Sportske.net

Motiva većeg ne možete da dobijete od toga kada vas pohvali 'Bog' lično.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Mario Baloteli je nakon gromoglasnih kritika i sedenja na klupi ponovo zavredio pažnju fudbalske javnosti na ostrvu, što je potvrdio i svojim dobrim partijama.

Sa golom i asistencijom na poslednje dve utakmice za svoj tim, Mario Baloteli je u potpunosti ukazao šansu koju je dobio sa klupe svog tima. Italijan je drugačiji, u Liverpulu je shvatio da mora da savije glavu i vredno radi za ostvarenje ciljeva. Nijedna vrata se ne otvaraju sama...

Trud je prepoznat, fudbalska javnost je reagovala propisno, pohvale na račun italijanskog napadača stigle su i od BOGA – Robija Faulera lično.

„Mario bi vam prvi rekao da nije zadovoljan načinom na koji igra ove godine."

"Ali, protiv totenhema je ušao u igru i postigao gol, doneo pobedu svom timu. Shvatio je svoju ulogu na tom meču, ušao kao zamena i dao svoj puni doprinos, napravio razliku na terenu, baš kao što je radio i na nekoliko poslednjih mečeva.“

„Bio je ključan u pobedi nad Sparsima, zabeležio asistenciju protiv Palasa, više niste mogli ni da mu tražite. Svi želimo da nastavi u istom ritmu, da oteža posao menadžeru, da mu zada glavobolju prilikom izbora igrača za prvi tim. Mario je jedan jako talentovan fudbaler, igra mnogo bolje i nadamo se da će nastaviti da napreduje.“, pohvalno se izrazio Robi Fauler.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 19.02.2015
13:54

Jel ima još neko ko je na osnovu naslova pomislio da se radi o Ibri ? :D

avatar
Balotelli
Thursday, 19.02.2015
14:36

ko ibru zove bog sem njega samog?

avatar
kingbrenny
Thursday, 19.02.2015
14:52

Svako ko zna ko je Bog :)