Bod za Junajted, Stouk bliži pobedi!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 01.01.2015.
15:33
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted može da bude zadovoljan sa 1:1 na "Britaniji", Stouk mogao do trijumfa, pričaće se o igranju Smolinga rukom kada su "Grnčari", čini se oštećeni.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Nije prošlo ni par minuta, eksplozija na "Britaniji", korner je specijalitet "Grnčara", Krauč je skočio, Šokros se dobro snašao, 1:0 za Stouk, novogodišnja čestitka od momka koji je počeo karijeru u Junajtedu.

"Đavolima" je oprostio Diao, imao je sjajnu priliku posle greške Evansa, sam pred De Heom Senegalac se obrukao.

Kazna je stigla posle kornera, ovoga puta Kerik je prebacio glavom u peterac, "Tigar" Falkao spretan, ćušnuo je loptu u mrežu Begovića, 1:1.

U drugom poluvremenu je prštalo, Stouk bolji, ređale su se opasne situacije, Majkl Oliver je oprostio čist penal gostima nakon igranja rukom Smolinga, nakon toga je Van Persi mogao da iščupa pobedu za favorizovani Junajted, ali je Stouk bio bliži pobedi. Pritiskali su domaći, na kraju se i ispraznili, kada se sve sagleda, bili su bliži pobedi.

Na kraju je i Asaidi testirao De Heu koji nije bio mnogo zaposlen jer je bilo malo udaraca u okvir gola.

Junajted je imao problema sa prekidima, ni to što je izveo Falkaoa nije baš pomoglo Van Galu, a biće polemike i oko poklona sudije Olivera, ali na kraju je 2015. počela remijem, drugim u nizu za Junajted koji je za vikend odigrao bez golova sa Totenhemom.

Golove sa "Britanije" možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Вучко
Thursday, 01.01.2015
16:36

Ocajna igra Junajteda (realno), covek vrsi neke izmene nema kraj sa krajem.nIzbacuje Falkaa ubacuje Januzaja (sebicnog igraca, po meni sad i nikakvog) a treba mu pobeda.

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.01.2015
18:43

Januzaj je ušao umesto Šoa, jer se ovaj povredio. Morao je Januzaj da ubaci, nije imao koga drugog. Jedino mi je nelogičan potez da Radamela pošalje na klupu, kad je igrao sasvim solidno, a danas slabog Robina, ostavio u igri.