Boban: "Nesta Pirla, nesta Juventusa"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.01.2015.
12:16
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske izneo je svoje utiske nakon derbija na "Juventus Areni" i konstatovao da je razlog loše igre domaćeg tima u nastavku meča bio "nestanak" Andree Pirla sa terena.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Derbi 17. kola italijanske Serije A odigran je u utorak uveče na "Juventus Areni" gde je domaći tim remizirao sa Interom rezultatom 1:1 iako je na obe strane bilo prilika koje su mogle da prelome meč.

Juventus je bio bolji rival tokom većeg dela prvog poluvremena ali je u nastavku usledio pad u igri koji Zvonimir Boban objašnjava lošim izdanjem Andree Pirla.

"Pirlo je ispario, nije ga bilo na terenu. Juventus je izgubio svoju uobičajenu hladnokrvnost a odbrambeni fudbaleri su počeli da prave greške" rekao je Boban i dodao,

"Sve je to krenulo od Pirla koji obično kontroliše situaciju na terenu. Kada je on prestao da igra Juventus je nestao, više nisu imali rešenja na terenu a Inter je to iskoristio i mogao do čitavog plena" objasnio je nekadašnji prvotimac Milana.

Remi sa Interom bio je treći na prethodne četiri utakmice za Juventus u Seriji A usled čega se i prednost u odnosu na drugoplasiranu Romu istopila pa sada Rimljani zaostaju samo jedan bod za liderom i aktuelnim šampionom Italije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke