BL - "Vukovi" smazali Hamburger

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
20:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Volfsburga slavili su na gostovanju HSV-u čime su zadržali prednost u odnosu na rivale a današnjeg protivnika gurnuli ka Cvajti.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Poslednja utakmica 28. kola nemačke Bundeslige zakazana za subotu odigrana je u Hamburgu gde je HSV ugostio drugoplasiranu ekipu na tabeli.

Davljenik je nastojao da se uhvati za slamku ali "Vukovi" to nisu dozvolili pošto su bez većih problema slavili rezultatom 0:2 (0:1) gurnuvši tako HSV ka Cvajti.

Golove pogledajte OVDE!

Džošua Galvađi načeo je mrežu domaćih već u desetom minutu a tačku na trijumf "Vukova" stavio je Danijel Kaliđuri u 73. minutu susreta.

HSV je u završnici susreta ostao sa desetoricom igrača na terenu pošto je nervozni Johan Đuru zaradio dva žuta kartona u razmaku od samo tri minuta.

Volfsburg je trijumfom u 28. kolu ostao na sigurnoj drugoj poziciji sa 10 bodova zaostatka za vodećim Bajernom i sedam više u odnosu na trećeplasiranu Borusiju Menhengladbah.

Hamburger je vezao peti poraz na poslednjih šest mečeva zbog čega opstanak u ligi trenutno deluje kao težak zadatak za klub sa severa Nemačke.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke