BL - "Švabe" ispustile pobedu u Dortmundu

Autor: Boban Filipović
sreda 24.09.2014.
22:00
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Nemačke bio u zaostatku dva gola kod kuće protiv fenejraša Štutgarta na 15-ak minuta pre kraja, ali ipak uspeo da ostane neporažen. U ostalim večerašnjim mečevima vanrednog 5. kola Bundeslige domaćini su trijumfovali minimalcem.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Štutgart je bio na pragu velikog iznenađenja, imali su gosti iz Švapske zahvaljujući večeras odličnom Didaviju dva gola prednsoti sve do 73. minuta, Klopov tim se spasao u finišu preko Obamejanga i Imobilea.

Izjednačenju Borusije kumovao je golman gostiju Ulrih katastrofalnom preocenom leta lopte posle jednog prekida, Dortmund je u sudijskoj nadonknadi mogao i do velikog preokreta i pobede, ali je ostalo 2:2.

Golove pogledajte OVDE.

Neven Subotić i Miloš Jojić odigrali su ceo meč u ekipi domaćina, s druge strane Filip Kostić je dobio šansu da zaigra za Štutgart u poslednjim trenucima meča.

Na ostala četiri duela domaćini su izvojevali minimalne trijumfe.

Borusija Menhengladbah je dobila HSV golom Krusea, Hoselu je doneo pobedu Hanoveru protiv Kelna, Kalu je zaslužan za trijumf Herte nad Volfsburgom u Berlinu, dok je Korejanac Son rešio pitanje pobednika u Leverkuzenu gde je gostovao Augsburg.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke