BL - Štutgart kao preporođen, Mitrović isključen

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.11.2014.
22:27
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Štutgarta prekinuli su seriju poraza na gostovanju Frajbrugu a prvu utakmicu 13. kola Bundeslige na zapadu Nemačke obeležilo je i isključenje srpskog internacionalca Stefana Mitrovića.

Beta/AP Photo/dpa, Bernd Weissbrod
Beta/AP Photo/dpa, Bernd Weissbrod

Povezane vesti

Prva utakmica 13. kola nemačke Bundeslige odigrana je u Frajburgu gde je istoimena ekipa ugostila posrnuli Štutgart.

Domaćin je nakon dve vezane pobede i remija sa Majncom u 12. kolu bio rešen da nastavi seriju dobrih rezultata ali se ispostavilo da je "šok terapija" u redovima Šutgarta dala rezultata.

Sa novim-starim trenerom na klupi "Švabe" su slavile rezultatom 1:4 (1:1) čime je prekinuta serija od tri vezana poraza zbog koje je prethodnih Huba Stivensa zaradio "šut kartu".

Golove pogledajte OVDE!

Junak utakmice bio je Martin Harnik koji je otvorio "bravu" na golu Frajburga a ujedno je potvrdio trijumf svog tima poslednjim golom na utakmici.

Jedan od tragičara bio je naš Stefan Mitrović koji je u 70. minutu isključen zbog prekršaja u situaciji kada je bio poslednji igrač odbrane.

Srpski reprezentativac isključen je pri vođstvu Štutgarta od 1:3 tako da se ne može reći da je njegov potez rešio pitanje pobednika ali je svakako uticao na to da Frajburg ostane bez ikakvih šansi da stigne makar do izjednačenja.

Fudbaleri Štutgarta prepustili su "fenjer" Verderu iz Bremena nakon večerašnjeg trijumfa, dok Frajburg ponovo dolazi sasvim blizu crvenoj zoni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke