BL - Strelci neraspoloženi, nova pobeda Lajpciga

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.09.2017.
17:25
Izvor: Sportske.net

Neraspoloženi strelci u Bundesligi danas.

EPA/DANIEL KOPATSCH
EPA/DANIEL KOPATSCH

Povezane vesti

Kladioničarskim rečnikom rečeno,tri od pet utakmica je danas došlo 0-1.

Hofenhajm je slavio protiv Šalkea sa 2:0, prvi gol na meču postigao je Gajger u 13. minutu nakon asistencije Zubera, bio je to odličan šut sa nekih 20-ak metara.

U nadoknadi vremena je Rup uspeo da postigne i drugi gol za Hofenhajm za konačnu pobedu.

Šalke za koji je Matija Nastasić odigrao svih 90 minuta, je imao svoje šanse da dođe do izjednačenja, pretio je uglavnom preko Konopljanke, ali bezuspešno.

Majnc ovoga puta nije ispustio prednost kao u prethodnom kolu, uspeo je da slavi sa 1:0 protiv Herte na "Opel areni". Herta je bila poprilično nezainteresovana za napad, a jedini gol primili su iz kaznenog udarca, strelac je bio Pablo De Blasis u 54. minutu utakmice.

Štutgart i Augsburg su ukrstili koplja, pogodaka nije bilo, a skoro da nismo videli niti jednu šansu na ovoj utakmici.

Nešto bolja situacija je viđena u duelu Verdera i Frajburga, viđeno je mnoštvo šansi na obe strane i pravo je čudo kako je utakmica završena bez golova.

Jedini meč na kome smo videli više od jednog gola je utakmica Lajpciga i Ajntrahta, domaći su bili bolji rival i na kraju su zasluženo slavili sa 2:1.

Augustin, pojačanje iz PSŽ-a ovog leta, je doveo domaći Lajpcig u prednost u 28. minutu, a Timo Verner je povisio prednost u 67. Ipak, gledali smo neizvesnu završnicu, Rebić je postigao gol u 77. minutu nakon asistencije Volfa, ali gosti nisu uspeli da stignu do boda.

Luka Jović je danas dobio priliku da igra od 62. minuta, a Mijat Gaćinović je presedeo meč na klupi.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke