BL - Šok za 'Milionere', Majncu jedan šut u okvir gola dovoljan za bod!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.01.2017.
19:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda poneli su samo jedan bod sa gostovanja Majncu, pošto im je domaća ekipa priredila pravi šok u završnici meča.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Poslednja utakmica 18. kola u nemačkoj Bundesligi završena je remijem 1:1 (0:1) kojim će mnogo više biti zadovoljni fudbaleri Majnca.

Desetoplasirana ekipa na tabeli nemačke Bundeslige stigla je do boda na domaćem terenu u susretu sa Borusijom iz Dortmunda iako je za 90 minuta uputila samo jedan udarac u okvir gola.

Gostima sa "Vestfalena" bilo je potrebno samo 120 sekundi da stignu do vođstva, a strelac je bio Marko Rojs koji je bio poslužen od strane Andree Širlea.

Nakon greške na sredini terena "Milioneri" su krenuli u kontru, Pjer Emerik Obamejang je odvukao odbranu Majnca na desnu stranu, a onda se iz drugog plana pojavio Marko Rojs koji nakon preciznog pasa Širlea pogađa protivničku mrežu.

Rano vođstvo gostujućeg tima dalo je nadu ljubiteljima fudbala da će meč u Majncu obilovati golovima, ali to nije bio slučaj.

Borusija je sve vreme kontrolisala igru, imala veći posed lopte, ali joj se obilo o glavu to što za 80 minuta igre nije osigurala trijumf barem još jednim golom.

Domaći su u 83. minutu uputili prvi udarac u okvir gola Romana Burkija, a ispostavilo se da je Deni Laca u tom momentu postavio konačan rezultat.

Vezni fudbaler Majnca glavom je gađao u bliži ugao gola Borusije, a Burki je u velikoj meri doprineo da domaći stignu do boda odlukom da ne krene na loptu ali i činjenicom da nije pokrio svoju stranu gola.

Na kraju je Majnc mogao do sva tri boda ali je udarac Pabla De Blasisa završio tik pored desne stative nakon udarca u drugom minutu nadoknade vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 29.01.2017
20:37

Dortmund je katastrofa! Lajpcig ima da ih odere naredne subote. Ako budu peti da slave kao da su osvojili LŠ. Tuhel je običan amater pa npr. Grof Božović, Marko Nikolić i Milan Rastavac su za njega svetska klasa. Jednostavno Borusija je pala i to je Klop video na vreme i zato je otišao.