BL - Ronijeva fešta u Frajburgu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.09.2014.
22:43
Izvor: Sportske.net

Četvrto kolo nemačke Bundeslige otvoreno je duelom Frajburga i Herte koji su obeležile majstorije Brazilca Ronija i remi uz četiri postignuta gola.

herthabsc.de
herthabsc.de

Povezane vesti

Prva utakmica četvrtog kola nemačke Bundeslige igrana je u Frajburgu gde je istoimeni klub dočekao berlinsku Hertu.

Dva kluba priredila su sjajnu utakmicu koja je završena rezultatom 2:2 (1:1) a koju su obeležili prelepi golovi i majstorije Brazilca Ronija.

Golove pogledajte OVDE!

Prvi su do prednosti stigli fudbaleri Frajburga, golom Marka-Olivera Kempfa koji je glavom pogodio mrežu Herte posle kornera koji je izveo Džonatan Šmid.

Radost domaćih nije bila dugog daha za šta se pobrinuo večeras sjajni Roni golom u 36. minutu. Fudbaleri Frajburga napravili su prekršaj u opasnoj zoni a Roni je udarcem u gornji levi ugao gola domaćih savladao nemoćnog Burkija.

Nerešen rezultat ostao je na snazi do odlaska na odmor ali i do 79. minuta kada ponovo domaćin stiče prednost.

Centaršut sa desne strane rezultirao je šansom za Feliksa Klausa koji loptu zahvata desnim delom risa stopala i pogađa mrežu Krafta za 2:1.

Kada je u 90. minutu sudija dao znak da će nadoknaditi još četiri minuta izgledalo je da se Frajburg nalazi pred prvom pobedom u novoj sezoni ali je onda usledio šok.

Najpre su gosti ostali sa desetoricom na terenu a pokušaj Frajburga da iz slobodnog udarca stavi tačku na meč nije pošao po planu. Na drugoj strani Herta je u poslednjim sekundama nadoknade stvorila priliku preko Ronija koji je fauliran prilikom udarca ka golu.

Gužva koja je nastala nakon što je sudija nagradio Hertu slobodnim udarcem trajala je puna tri minuta a onda je Roni u sedmom minutu nadoknade postavio konačnih 2:2, svojim drugim golom iz slobodnog udarca.

Na taj način dve ekipe su podelile bodove pa posle četiri odigrane utakmice ni Frajburg, ni Herta nemaju pobedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke