BL - Remi na "BayAreni", Borusija ostaje na dnu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.01.2015.
20:36
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica subotnjeg dela programa 18. kola Bundeslige završena je remijem bez golova. Borusija je odolela Bajeru ali je jedan bod slaba uteha za ekipu Jirgena Klopa koja ostaje poslednjeplasirana na tabeli.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Jedan od derbi susreta prvog kola prolećnog dela sezone u Bundesligi odigran je na "BayAreni" gde je četvrtoplasirani Bajer Leverkuzen ugostio "fenjeraša" iz Dortmunda.

Malo je onih koji su mogli da pomisle da će dva tima ući u današnji susret sa pozicija na kojima se nalaze ali je jesenji deo sezone predstavljao pravu noćnu moru za tim Jirgena Klopa koji ni u prvom prolećnom susretu nije upisao pobedu.

Utakmica je završena remijem rezultatom 0:0 što se čini kao najpravedniji ishod, imajući u vidu da prikazano na terenu.

Domaćin je imao nešto veći posed lopte ali su izabranici Jirgena Klopa više puta zapretili Berndu Lenu. Najbolju šansu za "Milionere" propustio je Ćiro Imobile u 50. minutu kada se istakao golman Bajera.

Sve u svemu, 30 hiljada navijača koji su se okupili na "BayAreni" sigurno nisu mogli da budu zadovoljni fudbalskom predstavom koja su gledali a čini se da je remi razočarao i jedne i druge.

Bajer je usled remija izgubio četvrtu poziciju na tabeli dok Borusija samo zahvaljujući porazu Štutgarta nije povećala zaostatak za ekipama koje se nalaze u crvenoj zoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke