BL - Poraz 'Jarčeva' na Subotićevom debiju

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.02.2017.
19:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Kelna pretrpeli su prvi poraz u Bundesligi posle dva i po meseca, a neuspeh "Jarčeva" u nemačkom šampionatu poklopio se sa debijem Nevena Subotića.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Poslednja utakmica 20. kola nemačke Bundeslige odigrana je u Frajburgu gde je istorimeni sastav ugostio ekipi Kelna i naneo joj prvi poraz u šampionatu posle dva i po meseca.

Frajburg je slavio rezultatom 2:1 (1:1) i tako nastavio proboj ka gornjem delu tabele, dok su "Jarčevi" vezali drugi poraz u svim takmičenjima, a prvi u Budesligi posle više od dva meseca.

Domaći su poveli golom Vinćenca Grifoa u 32. minutu igre. Lopta se nakon prodora i udarca italijanskog internacionalca odbila od igrača Kelna i preskočila golmana Keslera, a zatim se od prečke odbila u gol.

Samo sedam minuta kasnije "Jarčevi" stižu do izjednačenja preko Entonija Modestea koji je ispratio akciju svog tima i odbijenu loptu smestio u nebranjenu mrežu.

Devetu pobedu u sezoni Frajburgu je doneo Maksimilijan Filip golom u 77. minutu. Golman Kelna kratko je odbio loptu nakon slobodnog udraca a na nju je natrčao Filip i "ćušnuo" je u mrežu.

Srpski internacionalac Neven Subotić debitovao je danas u dresu Kelna ali će svoj prvi nastup za "Jarčeve" pamtiti po neuspehu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke