BL - Padernborn se probudio iz košmara

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.02.2015.
19:22
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Padernborna prekinuli su seriju od deset utakmica bez pobede pošto su u poslednjem susretu 21. kola Bundeslige iznenadili domaći Hanover i slavili posle preokreta.

Beta/AP Photo/dpa, Peter Steffen
Beta/AP Photo/dpa, Peter Steffen

Povezane vesti

Poslednja utakmica 21. kola nemačke Bundeslige odigrana je u Hanoveru gde je gostujući Padernborn slavio rezultatom 1:2 (0:0) nakon preokreta u završnici drugog poluvremena.

Golove pogledajte OVDE!

Nesadržajno prvo poluvreme duela u Hanoveru brzo će biti zaboravljeno pošto su nam dve ekipe u drugom delu omogućile uzbudljiv susret.

Domaćin je poveo u 66. minutu golom Marsela posle prekida i očajne intervencije odbrane Padernborbna.

Pogodak koji su domaći postigli sredinom drugog poluvremena bilo je sve što smo od Hanovera videli na današnjoj utakmici a završnica susreta protekla je u znaku gostujućeg tima.

Za samo šest minuta igre, u periodu od 73. do 79. minuta, Padernborn je režirao preokret a strelci su bili Srđan Lakić i Alban Meha.

Na taj način Padernborn je stigao do prvog trijumfa u poslednjih deset utakmica čime je sa 17. pozicije dospeo na 12. mesto na tabeli Bundeslige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 15.02.2015
21:03

Paderborn mi se veoma svidja, igraju kao tim, borbeno. Kad bi imali barem jednog igraca koji je bolji od ostalih, neku pokretacku snagu (kao sto je Ture Sitiju) bili bi konstantni u Bundesligi.