BL - Nema leka za bavarsku "Mašineriju"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.12.2014.
20:25
Izvor: Sportske.net

Minimalcem u derbiju 14. kola Bundeslige fudbaleri Bajerna nastavili su da koračaju ka odbrani titule u nemačkom šampionatu.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Fudbaleri Bajerna iz Minhena nastavili su put ka 25. jubilarnoj tituli u nemačkom šampionatu jedanaestom pobedom na 14 odigranih utakmica u tekućoj sezoni.

Branilac trofeja u i lider Bundeslige savladao je Bajer iz Leverkuzena rezultatom 1:0 (0:0) u derbiju 14. kola nemačkog šampionata.

Gol pogledajte OVDE!

Pitanje pobednika rešeno je u 51. minutu, golom francuskog internacionalca Franka Riberija nakon sjajne asistencije Ćabija Alonsa.

Dominaciju na terenu Bajern je krunisao na početku drugog dela igre posle kornera Arjana Robena i akcije koju su do perfekcije izvežbali i u delo sproveli Rafinja, Ćabi Alonso i Frank Riberi.

Pomoćna igra posle kornera rezultirala je centaršutem koji Ćabi Alonso pretvara u asistenciju a Riberi u sjajan pogodak levim volejem za koji Leno nije imao rešenje.

Bajern je do novog trijumfa stigao sasvim zasluženo pa posle 14 odigranih utakmica ima 36 osvojenih bodova i još uvek čeka na rivala koji će biti kadar da mu oduzme sva tri boda pošto "Aspirindžije" danas nisu imale lek za bavarsku "Mašineriju".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke