BL - Mitrović gledao Bajernovu rutinu, Štutgart odložio "fenjer"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.12.2014.
21:56
Izvor: Sportske.net

Utakmicama 16. kola nastavljeno je takmičenje u nemačkoj Bundesligi u kojoj branilac titule nastavlja da teroriše rivale. Bajern je protiv Frajburga upisao 13. pobedu, Nojer je ponovo ostao nesavladan, a od ostalih rezultata izdvaja se trijumf "fenjeraša"

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Četiri utakmice 16. kola nemačke Bundeslige odigrane su u utorak uveče a jedna od njih bio je i duel Bajerna i Frajburga na "Alijanc Areni".

Branilac titule nastavio je krupnim koracima ka novom trofeju pošto je večeras savladao Frajburg rezultatom 2:0 (1:0) i tako stigao do 42. boda posle 16 odigranih utakmica.

Golove pogledajte OVDE!

Rutinsku pobedu ekipi Pepa Gvardiole obezbedili su Arjen Roben i Tomas Miler golovima u završnici prvog i na početku drugog poluvremena.

Vodeći pogodak za domaće delo je Holanđanina koji je glavom matirao golmana nakon sjajne akcije koju su izveli Ćabi Alonso i Frank Riberi.

Jednako lepu akciju izveli su domaći kod drugog pogotka koji je postigao Tomas Miler. Nemac je glavom ubacio loptu u mrežu nakon "asistencije" Riberija, golmana Frajburga i prečke.

Bavarci do kraja godine gostuju Majncu koji je večeras remizirao (0:0) na gostovanju Kelnu. Dodajmo i to da Stefan Mitrović nije nastupio za ekipu Frajburga već je poraz svog tima odgledao sa klupe.

Od ostalih rezultata izdvajamo trijumf Štutgarta (0:1) na gostovanju Hamburgu i to sa igračem manje. Srpski internacionalci Gojko Kačar i Filip Kostić meč su pratili sa klupe a "Švabe" su četvrtom pobedom u šampionatu odložile "fenjer" i predale ga Verderu.

Hanover je na domaćem terenu slavio protiv Augsburga rezultatom 2:0 a Srbin Nikola Đurđić na terenu je proveo 62 minuta ali nije uspeo da pomogne gostima da izbegnu poraz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sensini
Wednesday, 17.12.2014
00:03

Odremao sam dok sam gledao Bajern...Jako dosadan fudbal igraju.

avatar
Amar Zo
Wednesday, 17.12.2014
01:11

Pomirimo se stim , bajern sa Gvardilom nikad nece igrati lep fudbal al si dalje nadmocni