BL - Medojević iznudio faul, Piazon ubio pauka!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.09.2014.
19:25
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica 6. kola nemačke Bundeslige završena je pobedom Ajntrahta koju je režirao Lukas Piazon golčinom iz slobodnjaka u 90. minutu susreta.

Beta/AP Photo/dpa, Boris Roessler
Beta/AP Photo/dpa, Boris Roessler

Povezane vesti

Fantastičnim golom Lukasa Piazona kojom je doneo pobedu Ajntrahtu na gostovanju Hamburgu 1:2 (0:1) spuštena je zavesa na šesto kolo nemačke Bundeslige.

Golove pogledajte OVDE!

Oba tima ušla su u današnji meč posle serije loših rezultata koju je zahvaljujući golčini Lukasa Piazona prekinuo Ajntraht.

Tim naših Slobodana Medojevića i Aleksandra Ignjovsko stigao je do prednosti u poslednjem minutu prvog poluvremena preko švajcarskog reprezentativca Harisa Seferovića.

Čendler je centrirao sa desne strane, a nakon loše intervencije odbrane domaćeg tima lopta je stigla do druge stative gde je Seferović dočekao i sproveo u mrežu.

Ajntraht je na odmor otišao sa minimalnom prednošću ali je vrlo brzo po povratku na teren tim iz Frankfurta primio gol.

Izjednačenje Hamburgu doneo je Miler na asistenciju Holtbija a kako je vreme odmicalo činilo se da će utakmica biti završena podelom plena.

Onda je trener Ajntrahta na teren poslao Lukasa Piazona, fudbalera Čelsija koji se nalazi na pozajmici, a ovaj je iz prvog kontakta sa loptom doneo trijumf gostima.

Preoštar prekršaj nad Slobodanom Medojevićem kažnjen je slobodnim udarcem i žutim kartonom a Lukas Piazon je topovskim udarom sa više od 30 metara pogodio mrežu Hamburga i doneo trijumf Ajntrahtu.

Na taj način Ajntraht je upisao drugu pobedu u sezoni, dok je Hamurg ostao zakovan za dno tabele sa samo dva osvojena boda iz šest odigranih mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke