BL - ''Koltovi'' razbili Ajntraht!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.10.2015.
20:24
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj današnjoj utakmici devetog kola Bundeslige i najubedljivija pobeda dana. Ostvarili su je fudbaleri Menhengladbaha.

BETA/AP Photo/Michael Probst
BETA/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Iz kola u kolo, ''Koltovi'' igraju sve bolje. Posle neočekivano lošeg, čak i katastrofalnog starta, uz pet uzastopnih poraza, Menhengladbah je ušao u seriju pobeda, a večeras je kao gost savldao Ajntraht u Frankfurfu sa 5:1!

Četvrti uzastopni trijumf Menhengladbaha najavio je Rafael, vodećim pogotkom u 16. minutu meča, da bi trinaest minuta kasnije iznjednačenje domaćima doneo njihov najbolji strelac Aleks Mejer iz jedanaesterca.

Rezultatom 1-1 ušlo se u drugo poluvreme, a onda je usledila potpuna dominacija gostujućeg tima.

Počelo je pogotkom Dahua već u šestom minutu nastavka, za novo vođstvo ''Koltova'', seriju je nastavio Rafael, svojim drugim golom u 57. minutu za 1-3, a finiš meča obeležio je Andre Han.

On je najpre u 82. minutu realizovao jedanaesterac, da bi u nadoknadi vremena svojim drugim pogotkom potpuno dotukao ekipu iz Frankfurta - 1:5!

U poraženoj ekipi nastupio je i srpski internacionalac Aleksandar Ignjovski, koji je zamenjen početkom drugog poluvremena, a Slobodan Medsojević je svih 90 minuta proveo na klupi za rezerve.

Ostale rezultate današnjih mečeva devetog kola Bundeslige možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke