BL - Ingolštat slavio uz EVROGOL Bauera!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.11.2015.
19:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Ingolštata ostvarili su prvu pobedu u Bundesligi posle četiri meča bez trijumfa, a ukoliko niste imali prilike da pogledate duel na "Audi-Sportparku" propustili ste spektakularan pogodak Roberta Bauera.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Poslednja utakmica 13. kola nemačke Bundeslige odigrana je na "Audi-Sportparku" u Ingolštatu gde su snage odmerile ekipe koje su plasman u elitno društvo izborile u prethodnoj sezoni.

Domaći Igolštat savladao je Darmštat rezultatom 3:1 (0:1) i tako prekinuo seriju od četiri meča bez pobede, dok je gostujući tim zabeležio četvrti poraz na poslednjih šest utakmica.

Gosti iz Darmštata odlično su otvorili utakmicu pošto su već u devetom minutu stigli do prednosti nakon kornera i pogotka koji je glavom postigao Ajtak Sulu.

Prednost gostiju ostala je na snazi sve do 58. minuta kada je Robert Bauer postigao evrogol za izjednačenje, čime je ujedno najavio krah Darmštata. Tri minuta kasnije Moric Hartman penal pretvara u gol, a isti igrač postavlja konačan rezultat u 88. minutu meča.

Nakon pete pobede u šampionatu Ingolštat se probio do osme pozicije na tabeli, a Darmštat nastavlja da ponire i trenutno je trinaesti sa 14 osvojenih bodova.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke