BL - Hanover nastavio post

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.04.2015.
22:23
Izvor: Sportske.net

U prvoj utakmici 28. kola nemačke Bundeslige fudbaleri Hanovera i Herte remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) i podelili bodovni plen.

Beta/AP Photo/Markus Schreiber
Beta/AP Photo/Markus Schreiber

Povezane vesti

Na startu 28. kola nemačke Bundeslige u Hanoveru su se sastali istoimeni domaćin i berlinska Herta. Utakmica je završena remijem rezultatom 1:1 (0:0) koji znatno više odgovara klubu iz Berlina.

Golove pogledajte OVDE!

Dva kluba koja se bore za opstanak u ligi odigrala su borbenu i uzbudljivu utakmicu koja je najinteresantnija bila u samoj završnici.

Domaćin je u večerašnju utakmicu ušao pod imperativom pobede pošto je poslednju ostvario 16. decembra prošle godine što je i uticalo da Hanover dospe na ivicu crvene zone.

Kada je Kristijan Šulc pogodio za Hanover u 75. minutu činilo se da će golgota ekipe sa severa Nemačke biti završena i da će posle 11 utakmica bez pobede konačno upisati tri boda, ali se Herta postarala da tako ne bude.

Nakon prekida u 83. minutu lopta se odbila na nogu Valentinu Štokeru koji volej udarcem levom nogom pogađa donji desni ugao gola Hanovera i postavlja konačan rezultat.

Klub iz Berlina nastavio je tako seriju mečeva bez poraza što Herti garantuje nešto mirniji ulazak u završnicu prvenstva dok Hanoveru ostaje strepnja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke