BL - Hamburg beži iz zone ispadanja

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.12.2014.
17:24
Izvor: Sportske.net

Ekipa Hamburga zabeležila je još jednu pobedu kod kuće, ovoga puta protiv Majnca, pa je sada Štutgart usamljen na dnu tabele.

Beta/AP Photo/dpa,Malte Christians
Beta/AP Photo/dpa,Malte Christians

Povezane vesti

Hamburg je danas sasvim zasluženo slavio novu pobedu na domaćem terenu, ovoga puta protiv ekipe Majnca koja je danas igrala podređenu ulogu.

Na ovaj način je Hamburger pobegao sa začelja tabele koje su delili sa ekipom Štutgarta, i sada se nalazi van zone ispadanja.

Kada pogledamo statistiku biće nam sve jasno, Hamburg je danas bio dosta bolji, a ekipa koju predvodi perspektivni trener Hjulmand moraće bodove da potraži na drugom mestu.

Prvi gol na meču videli smo u 32. minutu, a delo je Klebera koji se najbolje snašao u šesnaestercu gostiju, iskoristio loptu koja je došla kod njega, a on je rezantnim udarcem savladao golmana Kariusa.

U drugom poluvremenu videli smo još jedan gol u mreži ekipe za koju je do 66. minuta igrao Filip Đuričić.

Nakon jednog centaršuta Lasoge lopta je pogodila u ruku Noveskog, a sudija nije imao dilemu, pokazao je na belu tačku. Siguran izvođač bio je Van Der Vart, 2:0 za Hamburg.

Nisu pomogle ni izmene koje je napravio gostujući trener, Hamburg je na kraju zasluženo pobedio, ali je Majnc uspeo da stigne do počasnog pogotka preko sjajnog Okazakija.

Golove pogledajte ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke