BL - Dortmundov košmar bez kraja...

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.02.2015.
21:55
Izvor: Sportske.net

Večeras odigrano još pet mečeva 19. kola Bundeslige. Dortmund opet razočarao i ostao prikovan za dno tabele!

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Kako je završio prvi deo sezone, Dortmund je nastavio i na početku drugog. Posle remija u Leverkuzenu prošlog vikenda, ''Milioneri'' su večeras ostali bez ijednog boda pred svojim (FENOMENALNIM) navijačima u duelu sa Augsburgom.

Posle prvog poluvremena bez golova, ekipa Jirgena Klopa je poklekla u petom minutu nastavka, kada je posle solo prodora Altintopa i važne uloge Đija koji je uneo dodatnu pometnju u odbranu Dortmunda, do lopte došao Bobadilja i sa nekih desetak metara savladao nemoćnog Vajdenfelera - 0:1.

Pokušavao je Jirgen Klop uvođenjem Kagave, Mhitarijana i našeg Nevena Subotića da nešto promeni i pokrene svoj tim da izbegne poraz, ali ''Milioneri'' u tome nisu uspeli, iako su od 64. minuta imali i igrača više posle isključenja Žankera.

Ovo je Dortmundu već 11. poraz, a Augsburg je upisao 11. trijumf i zadržao se u vrhu tabele, na četvrtoj poziciji.

Pomenuti Subotić je odigrao poslednjih pola sata, dok Jojića nije bilo u ekipi Dortmunda, a na drugoj strani Nikola Đurđić je dobio priliku u finišu meča.

Istim rezultatom završen je i meč u Berlinu, gde je Leverkuzen kao gost savladao Hertu. Gol odluke postigao je Štefan Kisling u 49. minutu, posle odličnog centaršuta Vendela - 0:1.

Sjajno veče za gostujučće ekipe upotpunili su i Hamburg i Verder. Hamburg je deklasirao ekipu Paderborna sa 3-0, sa Slobodanom Rajkovićem svih 90 minuta u igri, dok je Gojko Kačar odigrao poslednjih 25 minuta.

Što se tiče Verdera, tim iz Bremena je slavio u Hofenhajmu rezultatom 2-1, a jedini meč bez poberdnika odigran je u Kelnu, gde su Keln i Štutgart igrali bez golova - 0:0. Filipa Kostića nije bilo u sastavu ''Švaba''.

Golove sa današnjih mečeva možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Herkules88
Wednesday, 04.02.2015
23:05

Gledao sam Dortmund i ne verujem koliko lose igraju, bolje bi igrali ljudi sa ulice, Klop nemocan jer igraci koji su nosili tim prethodnih godina ne lice na sebe, grese u dodavanju na 5 metra, Imobile najbolji strelac Serije A sa 3 metra glavom sutira u golmana koji mu uhvatio zivu loptu, Humels kiksara teska, uzas, zao mi je Klopa najvise