BL - Dortmund obara kladioničare, kakav meč u Frankfurtu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.10.2014.
17:29
Izvor: Sportske.net

Ekipa Borusije iz Dortmunda nastavila je sa slabim partijama ove sezone u Bundesligi, sada je doživela poraz od ekipe Hanovera. Neverovatan meč u Frankfurtu!

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Borusija iz Dortmunda doživela je još jedan poraz na svom terenu ove sezone u Bundesligi, sada zauzima veoma loše 15. mesto na tabeli sa samo 7 bodova iz devet mečeva.

Bolja od njih bila je ekipa Hanovera sa 1:0, iako je Borusija opet bila nešto opasniji tim. Pretili su gosti iz kontre, domaći nisu iskoristili svoje prilike, a sve to je rezultiralo porazom Borusije. Dakle, iako su u Bundesligi odigrali devet utakmica, u Ligi šampiona samo tri, sada već imaju više pobeda u LŠ nego u domaćem prvenstvu. Igrao je Subotić, Jojić ni na klupi.

Šesti poraz Borusije u šampionatu.

Neverovatan meč su odigrali Frankurt i Štutgart, videli smo čak devet golova u ovom meču. Filip Kostić se konačno našao u startnoj postavi gostiju, opravdao je očekivanja trenera i završio utakmicu. Štutgart je na kraju pobedio sa 5:4 nakon nekoliko preokreta. Domaći su vodili sa 1:0 i 4:3, ali im to nije bilo dovoljno da slave pobedu. Dvostruki strelci su bili Gentner i Harnik za goste, odnosno Madlung za domaće. Igrao je i Aleksandar Ignjovski ceo meč za domaći tim po desnoj strani.

Herta je pobedila Hamburg bez većih problema sa 3:0, a u gostujućoj ekipi nije bilo mesta za Gojka Kačara.

Augsburg je bez našeg Đurđića pobedio ekipu Frajburga sa 2:0, a nepobedivi Hofenhajm je pobedio Paderborn sa 1:0.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke