BL - Bajern slavio, Majnc se baš ponadao...

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.12.2014.
22:22
Izvor: Sportske.net

Preokret Bajerna protiv Majnca, domaća ekipa nikako nije zaslužila poraz.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Majnc nije uspeo da zaustavi sjajni Bajern, iako je bio veoma blizu da to učini.

Ekipa za koju danas nije igrao Filip Đuričić nije uspela da prekine seriju Bajerna od 7 uzastopnih pobeda i tako postane treća ekipa od početka sezone kojoj je pošlo za rukom da "otme" tri boda šampionu.

Bajern je mnogo više imao posed lopte, čak i duplo više u pojedinim trenucima, ali nije Majnc bio u toliko podređenoj situaciji danas.

Domaći su došli u prednost golom Sotoa koji je nakon odlične lopte De Blazisa uspeo da proturi loptu kroz noge kandidatu za Zlatnu loptu, Manuelu Nojeru iz blizine za 1:0.

Ipak, njihova radost trajala je svega 3 minuta pošto je nakon slobodnog udarca sjajnim udarcem izjednačio rezultat Bastijan Švajnštajger, a rezultat od 1:1 je bio onaj sa kojim se otišlo na odmor.

Mogao je Majnc do novog vođstva, Mali je bio u šansi, ali je Nojer panterskom intervencijom potvrdio zašto je u izboru za gore pomenutu nagradu.

Na kraju, u 90. minutu, lopta je došla do Arjena Robena koji donosi Bajernu iz blizine, reklo bi se, nezasluženu pobedu.

Golovi OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ISCO
Friday, 19.12.2014
23:29

Neur nesiguran kod prvog gola,lose je odreagovao. Ocekivan preokret Bajerna,ali imali su mnogo srece Majnc je mogao da zatrese mrezu jos 2-3 puta.