BL - Bajern obrnuo 'jarca' za rođendan!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.02.2015.
22:20
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Nemačke proslavio je 115 godina postojanja novom ubedljivom pobedom u Bundesligi. Nakon Hamburga i Paderborna ceh su platili "Jarčevi" koji su u odnosu na deklasirane prethodnike uspeli da postignu gol.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Fudbaleri Bajerna iz Minhena potrudili su se da na najbolji mogući način proslave 115 godina postojanja kluba a ceh su morali da plate "Jarčevi" iz Kelna.

Na startu 23. kola Bundeslige Bajern je savladao Keln rezultatom 4:1 (2:1) a kako je tekla utakmica "Jarčevi" mogu da budu zadovoljni što nisu doživeli sudbinu Hamburga ili Paderborna.

Golove pogledajte OVDE!

Bavarci su utakmicu otvorili furiozno, golovima u trećem i desetom minutu, pored kojih je nanizano još nekoliko stoprocentnih prilika. Prvi pogodak na utakmici bio je delo Bastijana Švajnštajgera, dok je kod drugog gola "srpski zet" asistirao a ulogu egzekutora preuzeo je Frank Riberi.

Kada je Keln uspeo da preživi uvodnu oluju koju mu je priredio Bajern, utakmica je postala nešto interesantnija a dodatnu neizvesnost uneo je Entoni Udža pogotkom u prvom minutu nadoknade prvog dela igre.

Demonstraciju sile Gvardiolin tim je nastavio tokom drugog poluvremena kada su se šanse ređale kao na traci pa još dva pogotka u mreži Tima Horna deluju kao prihvatljivi za ekipu Kelna.

Arjan Roben je u 67. minutu glavom rešio pitanje pobednika, da bi u 75. minutu upisao drugu asistenciju i omogućio Robertu Levandovskom da stavi tačku na trijumf Bajerna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hala Madrid 10!
Saturday, 28.02.2015
00:45

Miki Maus Liga,inace je Bajern u rangu sa Torinom.

avatar
Mario Götze - Return
Saturday, 28.02.2015
17:39

Odbij od Bajerna i gledaj svoj bedni klub

avatar
StormyLBZ
Saturday, 28.02.2015
19:22

Haha , pa taj Gece je resio finale SP, ono sto Ronaldo u zivotu nece videti!!

avatar
Hala Madrid 10!
Saturday, 28.02.2015
18:36

Odbij ti od Reala i Ronalda gledaj svog bednog Gecea