Bizarno - Ovako je Bajern izgubio trku za Osmana Dembelea

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 05.10.2016.
18:32
Izvor: Sportske.net

Mladi francuski napadač predstavlja jednog od najtalentovanijih fudbalera na svetu u ovom trenutku, a Bajern je imao veliku priliku da ga dovede.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Dešavaju se i ovakve stvari u današnjem fudbalu.

Mladi fudbaler Borusije iz Dortmunda, Osman Dembele, nalazio se na meti velikih klubova pre nego što je potpisao za "Milionere" za sumu od 15 miliona evra.

On je bio starter na 5 od 6 mečeva za Dortmund u nemačkom šampionatu, a postigao je jedan gol uz dve asistencije.

Ugovor sa Borusijom je potpisao na pet godina.

Današnji "SportBild" u Nemačkoj prenosi da je on mogao da potpiše u za Bajern, da čelnici ovog kluba nisu pregovarali sa pogrešnim agentom.

Naime, tehnički direktor Mihael Reške je pregovarao sa nekadašnjim menadžerom Osmana Dembelea, Baduom Sambageom, umesto sa Markom Kirdemirom, čovekom koji sada zastupa pomenutog fudbalera.

Obojica su započeli pregovore sa Bajernom još 2015. godine u novembru, a na kraju je Dortmund uspeo da ga prisvoji jer je Bajern nastavio pregovaranje sa pogrešnim čovekom.

"Sportbild" nije naveo više detalja kako je uopšte moguće da se ovako nešto dogodi klubu kakav je Bajern, ali tvrde da je istinito.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 05.10.2016
20:50

Hvala Bogu sto nije dosao! Izvikan igrac, kao i Koman. Mnogo toga imaju zajednicko, slabi u fizickom duelu, sebicnost ih spaja takodje, umislili da su profesionalci, sve sami pokusavaju da rese i na kraju lopta nebu pod oblake. Za godinu, dve, niko se nece secati ove dvojice, zapamtite sta sam rekao.

avatar
Steffi
Thursday, 06.10.2016
00:39

Vracaju Komana znaci?

avatar
ProudKnight
Wednesday, 05.10.2016
19:56

Ako bude dobar u Borusiji, kupiće ga Bajern i nastaviti da ih slabi kao konkurente. Najveći njemački klub, najtrofejniji, finansijski najjači i teško ih je odbiti kao takve. Žao mi je što ljudi idu iz Dortmunda u Bajern. To ne shvatam nikako. Dortmund je toliko gotivniji klub, imaju nevjerovatne navijače, igraju lijep, ofanzivan fudbal i zaista ne vidim zašto bi neko želio u Bajern, izuzev ako to nije klub za koji navija još od malih nogu itd.

avatar
Đorđe Dangubić
Wednesday, 05.10.2016
20:21

Zato što ako nisi emotivno vezan za nešto nije ti se teško rastati od njega ako se bolja prilika pojavi. A Bajern ima veću istoriju, igrači imaju veću šansu za trofeje i naravno veća plata.

avatar
Žarko Petrović
Thursday, 06.10.2016
00:48

To stoji, ali ja mislim da se svaki covek koji ima bar gram emocija mora zaljubiti u Borusijine navijace posle prve utakmice na domacem terenu.

avatar
Special One
Wednesday, 05.10.2016
19:51

Ionako je u bajernu za dvi tri godine

avatar
Basket
Wednesday, 05.10.2016
19:20

ma kupit će ga svakako, kao da bi im bilo prvi put