Bivši Zvezdaš o Vuku Rašoviću: ''Nisam mogao da ga razumem, iako je Srbin!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.02.2016.
10:46
Izvor: Sportske.net

Sada već bivši fudbaler BATE Borisova Nemanja Nikolić ove zime preselio se u izraelski Hapoel iz Tel Aviva. Tim povodom je u beloruskim medijima napravio osvrt na boravak u Dinamu iz Minska i BATE Borisovu.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Podsetimo, Nemanja Nikolić je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, gde nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu, pa je posle nekoliko pozajmica, a onda i prelaska u OFK Beograd, 2013. započeo internacionalnu karijeru.

On je tada ostvario transfer u beloruski Dinamo iz Minska, na čiju klupu je prošle godine došao bivši strateg Partizana Vuk Rašović.

Međutim, nedugo po Rašovićevom dolasku u Dinamo, Nemanja Nikolić se preselio u BATE Borisov, a sa ove vremenske distance ističe da je upravo Vuk Rašović bio razlog njegovog odlaska iz Dinama.

''Jedini razlog je bio Vuk Rašović. Nismo mogli da se razumemo, nisam ga razumeo kao osobu, iako je i on Srbin. Mislio sam da će pomoći svojim sunadornicima, meni, Adamoviću...

Ne mogu da kažem da smo bili u sukobu, ali nismo imali dobar odnos. Nije nam pomogao''
,
objašnjava Nikolić u izjavi beloruskim medijima.

Austria Soccer Europa League

Onda je usledila ponuda BATE Borisova, koju je rado prihvatio.

''Jednostavno, shvatio sam da pored Rašovića nemam šanse da ostanem u Dinamu. Dobio sam ponudu BATE Borisova i sve je krenulo na bolje. Da tada nisam prešao u BATE, danas sigurno ne bih uspeo da ostvarim i ovaj transfer u Izrael'', zadovoljno priča Nikolić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tyrion
Tuesday, 09.02.2016
12:03

Sta te to cudi on je grobar i mrzi te i naravno da nece da ti pomogne to nisi trebao da ocekujes od takvih likova!