Bivši trener Zvezde preuzima ekipu Vardara

Autor: Beta Beta
utorak 15.08.2017.
17:50
Izvor: Beta

Skopljanci brzo reagovali posle rastanka sa dosadašnjim šefom struke.

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Bivši fudbalski selektor Makedonije Čedomir Janevski biće novi šef stručnog štaba skopskog Vardara, nakon ostavke Goce Sedloskog, objavio je danas portal Ekipa (ekipa.mk). 

Prema tom sportskom mediju, Janevski treba da potpiše dvogodišnji ugovor sa makedonskim šampionom. Vardar još nije potvrdio tu informaciju.

Janevski je danas, nakon objavljivanja da je dosadašnji trener Goce Sedloski podneo ostavku, doleteo u Skoplje i u medijima očekuje da ozvaniči preuzimanje trenerske palice.

"Raspoloženje postoji sa obe strane, ali danas ćemo videti šta će biti dalje. Sinoć smo ostvarili prvi kontak i evo danas sam tu. Vardar je kub u kojem sam porastao, napravio karijeru i bio mi je odskočna daska za inostranstvo. Milo mi je što se vraćam u Makedoniju", rekao je bivši selektor na skopskom aerodromu, a prenosi Sport (sport1.mk).

Janevski, koji je bio fudbaler Vardara, u Makedoniju dolazi nakon poslednjeg aranžmana koji je imao u Beverenu u Belgiji.

Prema Ekipi, na prvom meču plej ofa za Ligu Evrope protiv turskog Fenerbahčea Vardar će najverovatnije voditi pomoćni trener Aleksandar Vasoski, ali postoji mogućnost i da Janevski odmah preuzme tim.

Prva utakmica se igra u Skoplju u četvrtak, a revanš se igra u Turskoj za sedam dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke