Bivši trener Zvezde našao novi angažman!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.01.2016.
11:53
Izvor: Sportske.net

Čovek koji je sa Crvenom zvezdom pre dve godine prekinuo dominaciju Partizana i šampionski pehar vratio na Marakanu, trenersku karijeru nastaviće u Kini.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Slaviša Stojanović je navijačima Crvene zvezde ostao u lepom sećanju, s obzirom da je sa njim na klupi naš najtrofejniji klub uspeo da osvoji titulu posle šest godina ''posta'', ali je ubrzo posle toga otišao sa Marakane, a ekipu je tada preuzeo Nenad Lalatović.

Po odlasku iz Zvezde, Stojanović je vodio ekipu belgijskog Lirsa koja se borila za opstanak u tamošnjem elitnom rangu takmičenja. U pomoć mu je nedugo zatim stigao i golman Boban Bajković, ali se ta Stojanovićeva misija nije uspešno završila i otišao je još pre završetka sezone.

Sada je pred njim novi izazov, kineska liga, gde bi trebalo da sa klupe predvodi ekipu Čangčun Jataija. Stojanović ovih dana treba da otputuje u Kinu, kada će saradnja sa pomenutim klubom najverovatnije biti ozvaničena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scepan Scekic
Tuesday, 12.01.2016
14:02

Opet pise CZV najtrofejniji klub.To nije istina,i Partizan i CZV imaju po 26 titula,izjednacili su se u maju 2015 kad je Partizan osvojio titulu.

avatar
ManchesterUnited
Tuesday, 12.01.2016
16:35

Mozda se ne misli samo na titule u ligi...

avatar
rivarinho
Tuesday, 12.01.2016
19:03

Vec godinama se JSD-u racunaju titule iz 86. i 87. koje nije osvojio vec im je Centralni Komitet KPJ dodelio za zelenim stolom, sto je i Uefa nazvala jednim od najvecih skandala u istoriji fudbala i time uzeo po titulu Zvezdi i Vardaru! Zatim ovih 15 titula od raspada na ovamo i nisu stvarne titule kao ni sto JSD partizan nije stvarno sportsko drustvo! Nema nikakvog poredjenja sa Zvezdom ni u jednom sportskom segmentu!

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 12.01.2016
12:54

A u Cangun Jatai stize Aca Katai.