Bivši trener Partizana kandidat da nasledi Klinsmana?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.11.2016.
12:20
Izvor: Sportske.net

Fudbalska federacija Sjedinjenih Američkih Država kreće u potragu za novim selektorom nakon otkaza Jirgenu Klinsmanu, a na najužoj listi kandidata nalazi se i jedan od bivših trenera Partizana.

Beta/AP Photo/Martin Meissner, File
Beta/AP Photo/Martin Meissner, File

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država ostala je bez kormilara, pošto je Federacija otpustila Jirgena Klinsmana usled poraza od Meksika (2:1) i Kostarike (4:1) na startu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Potraga za novim selektorom je počela, a mediji "preko bare" prenose da se na najužem spisku kandidata nalaze Brus Arena i Avram Grant.

Prvonavedeni je već imao priliku da vodi reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država, dok bi bivšem treneru Partizana ovo bio treći selektorski posao jer je u prošlosti vodio Izrael i Ganu.

Izraelac je 2012. godine proveo četiri meseca u fudbalskom klubu Partizan sa kojim je osvojio titulu zbog velike razlike koju je tokom jeseni ekipa napravila predvođena Aleksandrom Stanojevićem.

Podsetićemo da je Avram Grant prošle godine sa selekcijom Gane stigao do finala Kupa Afričkih nacija, ali je posle jedanaesteraca titulu osvojila reprezentacija Obale Slonovače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 22.11.2016
18:35

klinsman najbolji kojeg su ikada imali a ovaj grant ce postati trener samo zato sto je jevrej (a zna se ko vodi ameriku). molim da mi objavite komentar

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 22.11.2016
13:22

Moguce je da nisam ni znao za to za Ganu, bas je baksuz ovaj covek:-P