Bivši igrač Arsenala veruje u titulu

Autor: Boban Filipović
petak 09.12.2016.
18:05
Izvor: Sportske.net

Nada se da su naučene greške iz prošlosti...

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Kamerunac Loren, koji se proslavio u dresu 'Tobdžija' i bio član 'nepobedivih', tima koji je 2004. godine doneo poslednju titulu klubu, smatra da je došlo vreme da Arsenal ponovo bude šampion Engleske.

"Oduševljen sam što je ekipa u novembru nije prereprela nijedan poraz. To je znak da tim raste i da ne ponavlja greške iz ranijih sezona.

Mislim da su naučene lekcije iz prošlosti i da su izgledi da se osvoji titula veliki.

Pogledajte vrh tabele, Čelsi nam beži samo tri boda. To je i te kako dostižno."
kaže Loren.

On je dodao da ga Aleksis Sančez po lidreskim sposbnostima podseća na Tijerija Anrija, za Mesuta Ozila je rekao da je fudbalski genijalac, a ističe i značaj štoperskog tandema Košćelni - Mustafi, kao faktor stabilnosti koji je nedostajao svih ovih godina.

Podsetimo, Arsenal je osvojio prvo mesto u svojoj grupi u Ligi šampiona i kao povlašćen dočekuje žreb za 1/8 finala i nema sumnje da Vengerova četa u dobrom raspoloženju očekuje naredno iskušenje u Premijer ligi protiv Stouka na svom 'Emirejtsu'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chelseamacedonia
Saturday, 10.12.2016
04:36

ja mislis da ce ipak united osvojiti titulu......izvinite za ovaj komentar ali koksao sam se :D

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 09.12.2016
20:20

Na krilima Sanceza nisu bez sansi

avatar
Ashburton Grove
Friday, 09.12.2016
20:10

Pa ako gledamo kako je Arsenal prolazio u novembru do sad ovo je bio sjajan mesec za klub. Ali treba popraviti februar, mesec u kom Arsenal godinama ispada iz trke za PL i LŠ... Treba izdržati dok se ne vrate Kazorla i Hektor, mada Džaka radi sjajan posao na sredini a Gabrijel svakom utakmicom pokazuje sve veću sigurnost...

avatar
England
Saturday, 10.12.2016
14:11

Hektor se vratio.

avatar
Samo Barsa
Friday, 09.12.2016
19:55

Arsenal moze do titule, ali realno, ne znam koje godine.

avatar
Otac
Friday, 09.12.2016
19:19

Sezona je duga ko zna. Na pocetku sezone siti je pokidao, svi su pisali siti se seta do titule, gvardiola specijalista itd. Sada se prica da je gvardiola ocajan, a niko nece biti realan i kazati da je siti bio bolji od celsija i da je celsi dobio utakmicu na srecu i misice, da je gvardiola ocajan ne bi jedini toliko nadigrao celsi koji je strasnom naletu. Hocu da kazem da ima da se igra jos mnogo i da ne treba da se otpisuje niko(mislim na liverpul, arsenal, siti i celsi), jer smo videli kako se situacija u 3 kola promeni skroz. Moje misljenje je da ce uzeti arsenal.

avatar
Friday, 09.12.2016
19:08

Koji Arsenal titula,sta uzimaju ovi ljudi....

avatar
NIKE
Friday, 09.12.2016
20:35

Najgore i jeste lave što ne uzimaju ništa, već svake sezone najavljuju isto i uvijek bude isto, kad nisu prole sezone uzeli u borbi sa Tottenhamom i Lesterom, kako da uzmu ove protiv Kontea i Klopa.

avatar
vojin denic
Saturday, 10.12.2016
19:57

Sta li pricas ti koj klop koj konte. Kontea smo obrisali ali sa druge strane klop je uzeo tri boda protiv arsenala

avatar
gunner11
Friday, 09.12.2016
21:41

Kontea ? Druze koliko se secam ti si pricao da njega treba oterati iz kluba i da je neznalica ,al isada kada su dobri reultati krenuli odmah je postao Bog .Neverovatno je koliko ste dvolicni .Toliko ste se uzdigli zbog tih 8 pobeda u nizu kao da se sezona zavrsava u sledecem kolu .Tek posle marta cemo znati koje prvi kanditat za titulu a dotle mozemo da nagadjamo .Samo neznalica ce reci da ovaj tim Arsenala nije jaci i ozbiljniji od prosle godine .