Bivši Đavo Parker o očajnom Runiju

Autor: Đorđe Đokić
sreda 03.09.2014.
16:20
Izvor: Sportske.net

Pol Parker, bivši defanzivac Junajteda, ne krije da je nezadovoljan igrama Vejna Runija i poziva Van Gala da ga preseli na klupu. Po njemu Van Persi i Falkao moraju biti prva opcija.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Bivši bek Mančester Junajteda Pol Parker je baš nezadovoljan onim što Vejn Runi pruža na terenu od kad je stavio kapitensku traku oko ruke. Smatra da po dolasku Falkaa, Van Gal mora Runija da premesti na klupu.

"Vejn Runi je prosto užasan. Protiv Barnlija je trebao da predvodi tim, ali ja sam video igrača koji misli samo na sebe, koji ništa ne radi da motiviše saigrače, da podigne nivo svoje igre. Jedino što je veoma upečatljivo u njegovoj igri je da za nju prima 300.000 funti nedeljno." - izjavio je Parker koji sad radi kao komentator na televiziji.

"Kad Van Persi bude spreman, Runi mora biti poslat na klupu. Za mene, Falkao i Van Persi, uvek. Vidim da ljudi pričaju da treba da igra u rupi iza napadača. Što kad imaš Matu i Di Mariju koji su mnogo bolji od njega na toj poziciji?" - jasan je Parker.

"Van Gal je uvek pokazivao karakter, nikad se nije plašio teških odluka. Moraće to ponovo da pokaže jer neće biti mesta za Runija u novom timu." - tvrdi Parker.

Parker se samo nastavio na temu koja je od dolaska Runija prisutna u engleskim medijima. Šta će Junajted raditi sa ovakva tri napadača u timu?

Mislilo se da će Van Persi na operaciju i da je Falkao tu da ga zameni. Realno je drugačija, Van Persi tvrdi da je priča o operaciji izmišljena. Onda je potpuno nejasno kako će Van Gal uklopiti tri vrhunska špica.

Jednog je postavio za kapitena, jedan mu je kapiten u reprezentaciji bio do juče, a novo pojačanje je dovedeno da odmah pomogne.

Ko bi po vama trebao da ispadne iz tima od ove trojice?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke